İş adamı Cuma Namazı akabinde ölü bulundu

Karabük Yenice'de iş adamı Nuri A. başından vurulmuş halde ölü bulundu. Cuma namazına gittikten sonra bir daha haber alınamayan İş adamının ölümünün ardında yatan sır perdesi hakkında detaylar.

Haberler 29.07.2017 - 01:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karabük Yenicede i adam Nuri A. bandan vurulmu halde ölü bulundu. Cuma namazna gittikten sonra bir daha haber alnamayan adamnn ölümünün ardnda yatan sr perdesi hakknda detaylar.

Cuma namazna gittikten sonra bir daha kendisinden haber alnmayan i adam Nuri A.nn yaknlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kulland aracnn plakasnn tespit edilmesi üzerine çalma yapan ekipler Nuri A.nn en son Yenice istikameti yönüne gittiini belirledi. Bunun üzerine yol güzergahnda çalma yapan ekipler iadamnn aracn pirinçlik tünelinin yannda buldu. çevrede aratrma yapan ekiplerin aracn ilerisinde i adam Nuri A.y kafasndan bir el ate edilmesi sonras ölü olarak buldu. Olayn jandarma ekiplerine bildirilmesi üzerine ekiplerin yapt incelemede, i adamnn cesedinin yannda bir adet tabanca ile içilmi vaziyette 5-6 adet sigara izmariti buldu. Cumhuriyet Savcsnn incelemesinin ardndan Karabük Eitim ve Aratrma Hastanesi morguna kaldrlan i adamnn cenazesi otopsi yaplmak üzere Ankara Adli Tp Kurumuna gönderildi.

Jandarma ekipleri yol güzergahnda bulunan MOBESE kameralarn incelemeye alarak i adamnn intihar m yoksa cinayete mi kurban gittiini aratrmak için geni çapl soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git