İşte korkunç görüntü

İzmit'te, lise öğrencisi Batuhan Demirhan'ın (17) arkadaşının oynadığı silahın ateş alması sonucu yaşamını yitirdiği olaydan hemen önce, silahlarla birlikte çekildikleri fotoğraflar ortaya çıktı.

Haberler 23.12.2019 - 11:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kadköy Mahallesinde oturan Batuhan Demirhan, dün arkadalarn evine ders çalmaya çard. Batuhan Demirhan babasna ait tabanca ile oynamaya balad. Bir süre sonra T.K., Batuhandan tabancay ald. T.K.nn oynad tabanca ate ald, kurun Batuhan Demirhana isabet etti. çarlan ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldrlan Batuhan Demirhan, yaplan tüm müdahalelere karn kurtarlamad. Arkadann ölümüne neden olan T.K. ise gözaltna alnd.

SLAHLARLA FOTORAFLAR

Polisin olayla ilgili soruturmas devam ederken, Batuhann hayatn kaybetmeden hemen önce ellerinde silahlarla arkadalarnn da yer ald fotoraflar ortaya çkt. Fotoraflarda Batuhanda silah, Batuhan vuran arkadann elinde tabanca ve bir dier arkadann elinde ise bçak görüldü. Yine baka bir karede gençlerin ellerinde namlular birbirlerine dorultulmu silahlar görülüyor.

SOSYAL MEDYADA PAYLAMAK çN

Batuhan Demirhan vurulmadan önce bu fotoraflarn çekildii, gençlerin sosyal medya hesaplarnda paylamak için bu pozlar verdii örenildi.

Ana Sayfaya Git