İşte Özcan Deniz'in genç spor muhabiri yeni sevgilisi metraja takıldı

Özcan Deniz'in gizli aşkı nihayetinde ortaya çıktı. Ünlü sanatçı Özcan Deniz uzunca bir süredir aşk yaşamı ile anılmamakta. Son Olarak ünlü sanatçının adı Yağmur Karabal ile birlikte anılmaktaydı. Magazin gündemini sarsan son dakika haberlerinde Özcan Deniz'in Yağmur Karabal'a gönlünü kaptırdığı belirlendi.

Haberler 07.08.2017 - 01:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Özcan Denizin gizli ak nihayetinde ortaya çkt. Ünlü sanatç Özcan Deniz uzunca bir süredir ak yaam ile anlmamakta. Son Olarak ünlü sanatçnn ad Yamur Karabal ile birlikte anlmaktayd. Magazin gündemini sarsan son dakika haberlerinde Özcan Denizin Yamur Karabala gönlünü kaptrd belirlendi.

Sözcüden Mustafa Kzgnyürekin haberine göre Özcan Deniz yine ak. Oyuncu, kendisinden hayli küçük sevgilisi Buse Narcdan ayrldktan sonra gönlünü yine bir güzele kaptrd. Denizin yeni sevgilisinin adnn Yamur Karabal olduu örenildi.

KARABAL, MUHABRLK YAPIYOR

çift geçtiimiz günlerde trafikte görüntülenmiti. Sosyal medyada tanan ikili fotoraflar çekilince dikkat çekmemek için birbirlerini takibi brakt. Karabal, bir spor kanalnda muhabirlik yapyor.

ÖZCAN DENZ HAKKINDA

Özcan Deniz 19 Mays 1972 tarihinde Ankarada dünyaya gelmi bir isimdir.Yaklak 5-6 yana kadar burada yaadktan sonra 1977 yllarnda ailesinle beraber Aydna yerlemilerdir.çocukluk ve gençlik yllarnn büyük bölümünü Egede yaayarak geçirmitir.

Eitim hayat boyunca yazd küçük hikayeleri oyuna dökmü, kurduu amatör tiyatro topluluu araclyla yapt turnelerle de bu oyunlar sergileme frsat bulmutur. Okul çalarnda, okuldaki aktivitelerde solist olarak yer almas, onun müzie olan tutkusunu da gözler önüne seriyordu. lk orkestra çalmasn 1985 ylnda gerçekletiren Özcan Deniz, bu yllarda Aydnda ün kazandktan sonra, kendi kararyla on üç yanda eitim hayatn brakarak, zmirde ark söyleyerek kariyerini müzik alannda ilerletme karar ald. zmirden sonra bir süre Antalyada sahne alan Deniz, Aydnn Sultanhisar kasabasnda düzenlenen Geleneksel Ses Festivali yarmasnda birinci olunca, 1988 ylnda hayallerinin ehri olan stanbula geldi. Ancak o yllarda stanbulda bekledii baary yakalayamayan Özcan Deniz 1989 ylnda Almanyaya gitmi ve müzik çalmalarna orada devam etmitir. 1992 ylnda piyasayla ilk kez tanm ve ilk albümü olan Yine Alattn Beniyi piyasaya süren Özcan Deniz, asl öhreti 1993 ylnda müzik marketlerde yerini alan Hadi Hadi Meleim adl albümüyle yakalamtr. 1994 ylnda Memduh Ünün çekimlerini üstlendii Ona Sevdiimi Söyle adl filmde rol alarak sinema dünyasna ilk admn atan Özcan Deniz, 1995 ylnda askerlik vazifesini gerçekletirmek üzere çalmalarna ara vermi, askerden döndüünde ise Yalan M? adn verdii albümünden sonra ayn isimdeki dizide de rol almtr.

Asmal Konak, Haziran Gecesi, Bir Zamanlar Osmanl gibi oldukça ses getirmi televizyon dizilerinde rol alarak oyunculuundan da skça söz ettiren Özcan Deniz, O imdi Asker, Asmal Konak: Hayat, Neredesin Firuze, Kelolan Kara Prense Kar gibi beyaz perdenin önemli projelerinde de yer almtr.

Özcan Deniz, son olarak yönetmenliini, senaristliini, oyunculuunu ve müzik yapmcln üstlendii Evim Sensin adl filmiyle sinemaseverlerin karsna çkarak, baarl bir ekilde isminden bolca söz ettirmitir.

Ana Sayfaya Git