İşyeri kül oldu

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde bir kırtasiye deposunda yangın çıktı. Alevler, mahalle sakinleri tarafından söndürülürken, iş yerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Haberler 12.09.2019 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alnan bilgiye göre, Bismil ilçesine 15 kilometre mesafedeki Tepe Mahallesinde saat 14.00 sralarnda bir krtasiye deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangn çkt. sa Bala ait depoda çkan yangn fark eden mahalle sakinleri hortum ve kovalarla yangna müdahale ederek yangn söndürmeye çalt. Depoda çkan yangn söndürülürken, depo içinde bulunan krtasiye malzemeleri kullanlamaz hale geldi. yerinden yaklak 150 bin liralk maddi zararn meydana geldii belirtildi.

YANGINI MAHALLEL SÖNDÜRDÜ

Yangn söndükten sonra itfaiyenin geldiini iddia eden i yeri sahibinin yakn Aydn Bal, Yangn çkt an biz itfaiyeye haber verdik. tfaiye 15 dakikalk mesafede yarm saat sonra geldi. tfaiye gelene kadar biz yangn söndürdük ama kullanlacak bir eya kalmad. Kendi imkanlarmzla kovalarla yangn söndürmeye çalrken bir yandan da içeriden mallar darya çkartmak için uratk ama yangn ve dumandan dolay hiçbir eyay kurtaramadk. tfaiye zamannda gelmi olsayd bu kadar zarar meydana gelmezdi diye konutu. Olayla ilgili inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git