İşyerinin yıkılmasına FETÖ pankartıyla tepki gösterdi

Şanlıurfalı Berces Kaya, lokanta ve konukevi olarak kullandığı 4 katlı binanın terasına ruhsatsız olarak çıktığı katının yıkımını gerçekleştiren belediye ekibine FETÖ suçlaması yönelttiği pankartla tepki gösterdi. İşyeri sahibinin belediyeyi FETÖ'cü olmakla suçladığı pankart zabıta ve polis ekiplerince söküldü.

Haberler 18.07.2017 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfal Berces Kaya, lokanta ve konukevi olarak kulland 4 katl binann terasna ruhsatsz olarak çkt katnn ykmn gerçekletiren belediye ekibine FETÖ suçlamas yönelttii pankartla tepki gösterdi. yeri sahibinin belediyeyi FETÖcü olmakla suçlad pankart zabta ve polis ekiplerince söküldü.

Kent merkezindeki Haimiye Meydannda bulunan 4 katl konukevi ileten Berces Kaya, tarihi binann terasna izin almadan cam ve ahap olarak yeni bir kat yapt. Büyükehir Belediyesi de Tarihi ve Kültür Varlklarn Koruma Müdürlüünün ykm yönündeki görüü üzerine, ruhsatsz ve kaçak olarak ina edilen teras katn ykmna karar verdi.

EYLEM YAPTI

Geçen ocak aynda tebligat yaplmasna ramen boaltlmayan binaya giden ekipler, iyeri sahibi Berces Kayann intihar giriimi üzerine ykm gerçekletiremedi. Geçen Mays aynda Berces Kaya, iyerine giden polisler tarafndan görülen bir davada adam yaralama suçundan arand için gözaltna alnd. Kaya, emniyete götürüldükten sonra ruhsatsz iyerinin bulunduu yere gelen ekipler, teras katn ykmn gerçekletirdi.

Serbest kalan Berces Kaya, bu kez yklan terasna 15 Temmuzun kahraman olan astsubay Ömer Halisdemirin fotorafnn bulunduu bir pankarta; Bu binann ykm bu hale gelmesi FETÖcü belediye yöneticilerinin eseridir. Bu ehrin yönetimini ne zaman FETÖcülerden kurtaracaksnz? Basklara, ikencelere, sömürülere halkn tahammülü kalmad. Sayn cumhurbakanmz ehitlerimizin kemikleri szlyor yazarak ast. Pankart, aslmasnn ardndan ikayet üzerine polis ve zabta tarafndan bulunduu yerden söküldü.

Ana Sayfaya Git