İHA'lar tespit etti! Havadan vuruldu

Tunceli'de düzenlenen hava harekatında öldürülen PKK'lıların olduğu açıklandı. Tunceli merkz ile Pülümür ilçesi arasında bulunan Pülümür vadisinde İHA'lar tarafından tespit edilen PKKlılara yönelik düzenlenen operasyonda 3 teröristin öldürüldüğü açıklandı.

Haberler 14.06.2017 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tuncelide düzenlenen hava harekatnda öldürülen PKKllarn olduu açkland. Tunceli merkz ile Pülümür ilçesi arasnda bulunan Pülümür vadisinde HAlar tarafndan tespit edilen PKKllara yönelik düzenlenen operasyonda 3 teröristin öldürüldüü açkland.

Merkez ile Pülümür ilçesi arasnda kalan Pülümür vadisi içinde bir grup PKKlnn eylem hazrl içinde olduklar istihbarat üzerine bölgeye silahl 2 insansz hava arac sevk edildi.

Silahl HAlarn bölgeyi bombalamasndan sonra sevk edilen 2 Kobra helikopteri de PKKl grubun bulunduu alan youn bombardman altna tuttu. Ardndan bölgeye helikopterle Jandarma Özel Harekat birlikleri indirildi. Yaplan arazi arama taramasnda 3 PKKl teröristin etkisiz hale getirildii tespit edildi. Güvenlik birimleri, yaralanp kaçan 3 örgüt mensubunun yerinin tespit edildiini ve teslim olmalar için çarlar yapldn söyledi. Blgede süren operasyon kapsamnda zaman zaman çatmalarn yaand da belirtildi. (akam)

Ana Sayfaya Git