İki dönüm dört can!

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, önceki akşam 4 kişinin öldüğü silahlı kavganın, 2 dönümlük arazi yüzünden çıktığı belirtildi. Kendisine araziden pay verilmediği gerekçesiyle tartıştığı 2 amcasını, halasını ve yengesini öldürüp, kayıplara karışan Ramazan Şahin'in yakalanması için jandarma, özel ekip kurdu.

Haberler 28.08.2018 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Bozova ilçesinde, önceki akam 4 kiinin öldüü silahl kavgann, 2 dönümlük arazi yüzünden çkt belirtildi. Kendisine araziden pay verilmedii gerekçesiyle tartt 2 amcasn, halasn ve yengesini öldürüp, kayplara karan Ramazan ahinin yakalanmas için jandarma, özel ekip kurdu.

K DÖNÜM TOPRAK çN

Gaziantepte oturduu belirlenen Ramazan ahin, telefonla arad amcas eyho ahinden, iddiaya göre, Bozovann Kzlar Mahallesinde dedesinden kalan 2 dönümlük arazi için pay istedi. Amcasnn olumsuz yant vermesi üzerine dün akam Bozovaya giden Ramazan ahin, yaknlaryla tartt. ahin, tartmann büyüyüp, kavgaya dönümesi üzerine yanndaki tabancayla yaknlarna pe pee ate açt. Kurunlara hedef olan Ramazan ahinin amcalar eyho ile eyhmüslüm (62), halas Narin ahin (25) ve yengesi Emine ahin (60) yaamn yitirdi. 4 kiinin cenazeleri, Adli Tp Kurumundan dün gece alnarak, topraa verildi.

YAKALANMASI çN ÖZEL EKP

Mahallede 4 akrabasn öldürüp, kayplara karan Ramazan ahinin yakalanmas için jandarma bünyesinde 8 kiilik özel ekip kuruldu. Özel ekip, kent merkezi ile ilçe giriindeki MOBESE ve güvenlik kameralarnn kaytlarn incelemeye ald.

Ana Sayfaya Git