İntihar etti!

Kaymakamlığın 4 katından atlayan kişi hayatını kaybetti. İNtihar eden kişinin zihinsel ve işitme engelli olduğu bildirildi.

Haberler 18.02.2020 - 11:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Cizre ilçesinde Kaymakamlnn 4 üncü katndan atlayan Nezir Klç, tüm müdahalelere ramen kurtarlamad.

Cizre Kaymakaml binasnn 4üncü katnda intihar eden 46 yandaki 6 çocuk babas Nezir Klç, tüm müdahalelere ramen kurtarlamad. Klçn abisi kardeinin yarm saat önce yannda olduunu, Kaymakamlk binasna neden gittiini bilmediini söyledi. Klçn cenazesi Cizre Asri Mekezarlnda topraa verildi.

VALLK AçIKLAMA YAPTI

Valilikten yaplan açklamada, yüzde 76 zihinsel ve iitme engelli olduu belirlenen Klçn (46) geldii kaymakamlk binasnn 4. katndaki koridor penceresinde intihar giriiminde bulunduunun fark edilmesi üzerine Cizre Kaymakam Davut Sinanolu bata olmak üzere oradaki personelin ikna etmek için çaba gösterdii belirtildi.

Buna ramen Klçn kendisini aa brakt, kaldrld Cizre Devlet Hastanesinde yaplan müdahaleye ramen kurtarlamad aktarlan açklamada, Nezir Klçn epilepsi hastalnn olduu ve daha önce de muhtelif zamanlarda 3 defa intihar giriimlerinde bulunduu yaplan müdahalelerle kurtarld tespit edilmitir. Evli ve 4 çocuk babas Klça Cizre Kaymakaml Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf Bakanlnca belli aralklarla düzenli olarak yardm yapld anlalmtr. denildi.

Ana Sayfaya Git