İstanbul son dakika helikopter kazası! Beylikdüzü'nde helikopter düştü

İstanbul'da son dakika helikopter kazası. İstanbul Beylikdüzü'nde son dakika helikopter düştüğü ve düşen helikopterin Eczacıbaşı Holding'e ait olduğu ve Bozüyük'e bir toplantıya gitmek üzere Atatürk Havalimanından kalktığı öğrenildi.

Haberler 10.03.2017 - 11:39 Son Güncelleme : 10.03.2017 - 16:53

stanbul Beylikdüzünde son dakika helikopter kazas. stanbul Beylikdüzü semalarnda uçmakta olan bir helikopterin, kuleye çarparak dütüü belirlendi. stanbul Beylikdüzünde son dakika helikopter dütüü ve düen helikopterin Eczacba Holdinge ait olduu ve Bozüyüke bir toplantya gitmek üzere Atatürk Havaliimanndan kalkt örenildi.

Söz konusu olan helikopterin ilk iddialarda yangn söndürme helikppteri olduu iddia edilirken son verilere göre ise Eczaba Holdinge ait olduu ve içerisinde de 7 kiinin bulunduu örenildi. Helikopterin düme sebebinin youn sis nedeniyle dümü olabilecei de iddia edilirken çok sayda TIRn kulland yan yola dütüü örenildi. TÜYAP Kuzey yan yol E-5 mevkiine dütüü örenilen helikopterin yol kenarna dütüü ve u sralarda 10 itfaiye ve kurtarma arac ile 50 personel yangna müdahale ettii örenildi

stanbul Valisi Vasip ahin, Büyükçekmecede düen helikopterle ilgili lk tespitlere göre 5 kii hayatn kaybetmitir. Basavcmz, adli tp kurumu uzmanlar ve yetkililer olay yerinde incelemelerde bulunuyor dedi.

Düen helikopterde hayatn kaybedenlerin isimleri de belli oldu! Helikopterde Eczacba Holdinge bal Vitra Rusya Genel Müdürü Salim Özen de hayatn kaybetti. Beylikdüzünnde helikopterin dütüü bölgeye çok sayda ambulans sevkedildi.

Konu ile alakal Eczacba oldingden açklama yapld. Yaplan açklama da

Eczacba Havaclk A..ye ait olan helikopter, alnan izinlerin ardndan bugün öleden önce Bozüyüke gitmek üzere havalanm, ancak henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 11.30da Büyükçekmecede dümütür. Helikopterde Eczacba Yap Ürünleri Grubu Rusya Ülke Direktörü Salim Özen, Rusyadaki bölge sat yöneticilerimizden Aleksandr Vanin, Rus misafirleri Igor Kochergin, Luidmila Chuprova ve Elena Badragan ile pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut bulunmaktayd. Gelimeler kamuoyu ile paylalacaktr.

Hepimizi derinden üzen bu kazada hayatn kaybedenlere Allahtan rahmet, yaknlarna basal diliyoruz. denildi

Ana Sayfaya Git