İzmir Ankara otobüsünün feci kazası! Ölü sayısı artıyor 6 ölü 35 yaralı

Ankara Eskişehir karayolunda meydana gelen otobüs kazasında ölü sayısının arttığını açıklandı. Eskişehir-Ankara karayolunun Ballıkuyumcu mevkisinde yolcu otobüsünün köprünün ayağına çarpması şeklinde kazasında ölüsayısı 6'ya çıktı.

Haberler 24.08.2017 - 18:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankara Eskiehir karayolunda meydana gelen otobüs kazasnda ölü saysnn arttn açkland. Eskiehir-Ankara karayolunun Ballkuyumcu mevkisinde yolcu otobüsünün köprünün ayana çarpmas eklinde meydana gelen trafik kazasnda ilk belirlemelere göre 6 kiinin hayatn kaybettii ve çok sayda yaral olduu açklanmt. Ankara y sarsan kaza ike alakal olarak son dakika yaplan açklamalarda ölü saysnda maalesef ki artma olduu örenildi.

çileri Bakan Soylu kazaya ilikin yapt açklamada Alt vatandamz Hakkn rahmetine kavutu. Hem ailelerine hem de ülkemize basal diliyoruz. 36 vatandamz da u anda hastanelerde tedavi görüyor. Bir ksm ameliyatta ama çok yüksek bir hayati tehlikeleri yok dedi.

zmirden Ankaraya gelen Uur Durmazn kulland 53 DJ 338 plakal yolcu otobüsü, Ankaraya 35 kilometre kala Ballkuyumcu mevkisinde kontrolden çkarak köprü ayana çarpt. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kii yaamn yitirdi.

Ana Sayfaya Git