İzmir'de CHP'li belediye Başkanına son dakika silahlı saldırı

İzmir'de CHP il başkanına evinde silahlı saldırı. Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP'li Mustafa İnce'ye evinde suikast düzenlendi. Mustafa İnce bacağından yaralı olarak silahlı saldırıdan kkurtuldu.

Haberler 02.12.2017 - 23:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

zmirde CHP il bakanna evinde silahl saldr. Güzelbahçe Belediye Bakan CHPli Mustafa nceye evinde suikast düzenlendi. Mustafa nce bacandan yaral olarak silahl saldrdan kkurtuldu.

Otomobille yanna yaklaan kimlii belirsiz bir kii, 3-4 nce çiftine doru ate açt. Silahtan çkan mermilerden biri, Mustafa ncenin sol diz kapann üzerine isabet etti. nce yere ylrken, saldrgan otomobille olay yerinden uzaklat. çevre sakinlerinin ihbar üzerine olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. Mustafa nce, ambulansla 9 Eylül Tp Fakültesi Hastanesine kaldrlarak tedaviye alnd.

Ayn ambulansla hastane giden CHP Güzelbahçe lçe Baykan Kazm çam, yapt açklamada, Saldrnn siyasi olduunu düünmüyoruz. Biri kanunsuz bir i yapmay teklif etmitir. Bakan da kabul etmeyince bu yola bavurmutur, diye düünüyorum dedi.

Görgün tanklarnn ifadesine bavurup, çevredeki güvenlik kameras görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, saldrgann yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git