Şırnak Belediyesinde "Stratejik Plan Çalıştayı"

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, "Şeffaf bir belediyecilikle, strateji uzmanıyla belediyede tespit edilen eksiklikleri tamamlayıp kurumsal bir belediyecilik kimliğiyle hemşehrilerimize en güzel şekilde hizmet etmek birinci önceliğimiz olacak" dedi.

Haberler 17.07.2019 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnak Belediyesince 2020-2024 Stratejik Plan çaltay kapsamnda, Birlikte karar, birlikte deiim, çözüm konulu program düzenlendi. Bir otelin konferans salonunda gerçekletirilen programa mahalle muhtarlar ve sivil toplum kurulularnn temsilcileri katld.

Belediye Bakan Yarka, çaltay ile belediyenin 2020-2024 stratejik plann ortaya çkarmak istediklerini söyledi.

Adaylk sürecinde effaf belediyecilik sözü verdiini aktaran Yarka, unlar kaydetti:

Sosyal belediyecilik kavramnda ben deil, biz iaryla sahaya ineceiz. Bu planmzn ilk ayan muhtarlar ve sivil toplum kurulular temsilcileriyle yapacaz. Yarn da kurum ve kurulularn yannda üniversite ve gençlerimizle halkn beklentilerini yönelik çalmalar devam edecek. effaf bir belediyecilikle, strateji uzmanyla belediyede tespit edilen eksiklikleri tamamlayp kurumsal bir belediyecilik kimliiyle hemehrilerimize en güzel ekilde hizmet etmek birinci önceliimiz olacak.

Vatandalarn belediye hizmetlerini takip etmelerini, eksiklikleri kendilerine yanstmalarn istediklerini ifade eden Yarka, Her eyi dört dörtlük yapamayabiliriz ama gelin beraber yapalm. Bölgeye uygun en güzel hizmeti verelim. diye konutu.

Yapacaklar proje çalmalarnda Dicle Kalknma Ajansndan (DKA) da destek alacaklarn anlatan Yarka, bu kapsamda çalmalarn sürdüünü aktard.

Belediye Bakan Yardmc Abdullah Som tarafndan 100 günde gerçekletirilen belediye çalmalarna ilikin sunum yapld.

Strateji uzman Hüseyin Soylu da belediyede yaplmas gereken çalmalarla ilgili paylamda bulundu. çaltayn iki gün sürecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git