Şaşkın Hırsız!

Şaşkın hırsız, parmak izi bırakmamak için bilgisayarın kablolarını ağzı ile sökmeye çalıştı. Dükkanın önünden birinin geçtiğini gören hırsız, panikleyerek iş yerinden çıkıp uzaklaştı.

Haberler 10.06.2019 - 11:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, sahibinin bankamatie gittii i yeri, 12 yandaki bir çocuk tarafndan soyuldu. Parmak izi brakmamak için bilgisayarn kablosunu az ile çkartmaya çalan çocuk, baarl olmaynca, kasadaki paralar alp kayplara kart.

Olay, yaklak bir hafta önce Kayapnar ilçesinde bulunan yeni stadyum civarndaki bir i yerinde meydana geldi. Telefon aksesuar satan Abdullah Cangir isimli esnaf, i yerinin kapsn kapatp para çekmek için yaknda bulunan bir bankamatie gitti.

GARP BR HIRSIZLIK

Bu srada 12 yandaki bir çocuk, dardan i yerini gözetledikten sonra kapy zorlayp içeri girdi. Hemen kasaya yönelen çocuk, çekmecede bulunan paray aldktan sonra tezgahtaki bilgisayar almaya çalt. Bu srada parmak izi brakmamak için balant kablolarn az ile çkarmaya çalan çocuk, dükkann önünden birinin geçmesi sonucu panie kaplarak bilgisayar almadan dar çkt. Tüm bu anlar güvenlik kamerasna saniye saniye yansd.

Ana Sayfaya Git