Şanlıurfa'da arazi kavgası: 3 yaralı

Birecik ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle akraba iki aileye arasında çıkan silahlı kavgada 1'i polis 3 kişi yaralandı, olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

Haberler 21.11.2017 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Birecik ilçesinde arazi anlamazl nedeniyle iki aileye arasnda çkan silahl kavgada 1i polis 3 kii yaraland, olayla ilgili 8 kii gözaltna alnd.

Aralarnda arazi anlamazl bulunan akraba iki ailenin fertleri, adli bahçesinde karlat. ki grup arasnda balayan tartma, ksa sürede silahl kavgaya dönütü.

Kavgada taraflar ayrmaya çalan bir polis ile Yaar ve Edhem Y. yaraland. Yarallar, olay yerine çarlan 112 Acil Servis ekiplerince Birecik Devlet Hastanesine kaldrld.

Koluna mermi isabet eden polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmad, dier yarallarn ise durumunun ar olduu örenildi.

Polis ekipleri kavgaya karan Ahmet Y, Abdulkadir Y, Mahmut Y, Yaar Y, Kemal Y, Halil Y, Mehmet Ali Y, ve Ahmet Yyi gözaltna ald.

anlurfa Emniyet Müdürü Veysal Tipiolu ve Birecik Kaymakam Kadir Perçi hastaneye gelerek yarallar hakknda bilgi ald.

Kaymakam Perçi, gazetecilere yapt açklamada, olayda kavgay ayrmaya çalan bir polis memurunun da yaralandn belirterek, Kavgann nedeninin iki aile arasndaki arazi anlamaszl olduunu örendik. Bu tür kavgalarn artk yaanmamasn diliyorum. Olay u an kontrolümüz altnda. nallah bir daha böyle bir olay yaanmaz dedi.

Ana Sayfaya Git