Son dakika akraba husumeti! 2 ölü

Şanlıurfa'da zaman zaman kanlı akraba kavgalarına şahitlik etmekteyiz. Şanlıurfa'da akraba kavgalarına bir yenisi daha eklendi. Hilvan ilçesinde iki aile aralarındaki husumet nedeniyle çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi öldü, 2'si çocuk 9 kişi de yaralandı.

Haberler 14.07.2017 - 23:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada zaman zaman kanl akraba kavgalarna ahitlik etmekteyiz. anlurfada akraba kavgalarna bir yenisi daha eklendi. Hilvan ilçesinde iki aile aralarndaki husumet nedeniyle çkan silahl ve bçakl kavgada 2 kii öldü, 2si çocuk 9 kii de yaraland.

Akam saatlerinde Balar Mahallesinde meydana gelen olayda, ralarnda kz alp verme nedeniyle husumet bulunan ve birbirleriyle akraba Olzunga ile Küçükyavuz ailelerinin fertleri arasnda çkan tartma, yaknlarnn da katlmyla ksa sürede büyüdü. Taraflar birbirlerine tabanca ve tüfeklerle ate açt. Olayda silahlarla ate açlan 24 DT 770 plakal otomobilde bulunan taraflardan Hüseyin Kaya olay yerinde yaamn yitirdi.

SOKAKTA OYNAYAN 2 çOCUK DA YARALANDI

Kavgada sokakta oynayan 9 yalarndaki Mehmet Emin Atakay ve Bahoz Atakay isimli çocuklar ile taraflardan Servet Küçükyavuz, Mehmetnur Küçükyavuz, Musa Küçükyavuz, Mahmut Küçükyavuz, sa Küçükyavuz, Halil Küçükyavuz ve Halil Akba kurun ve saçmalarla yaraland. Birbirlerine tabanca ve tüfeklerle ate açan taraflarn kavgasna çok sayda polis ekibi müdahale etti. Yarallar, salk görevlilerince ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesine götürüldü. Acil servislerde ilk müdahaleleri yaplan yarallar, anlurfadaki hastanelere sevk edildi.

anlurfadaki hastenelere sevk edilen yarallardan Reat NUri Küçükyavuz da kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Olay yerinde zrhl araçlarla önlem alan polis, bo kovan ve fiekler ile baz silahlara el koydu. Jandarma ise hastanede güvenlik önlemi ald. Yaamn yitiren 2 kiinin cesetleri otopsi için morga konulurken, hasar gören otomobil de otoparka çekildi. Güvenlik güçleri, kavgaya kart belirlenen 4 üpheliyi gözaltna ald.

Ana Sayfaya Git