Şarkıcı Ömür Gedik Caner Tanrıverdi'yi osmanlı tokadı ile sendeletmiş

Şarkıcı Ömür Gedik Bodrum konserinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Rixos Premium Bodrum’da sahne alan Gedik, sevenlerinin hem kulaklarına hitap ederken, güzelliği ile de göz doldurdu.

Haberler 01.07.2017 - 15:25 Son Güncelleme : 01.07.2017 - 16:11

arkc Ömür Gedik Bodrum konserinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaatt. Rixos Premium Bodrumda sahne alan Gedik, sevenlerinin hem kulaklarna hitap ederken, güzellii ile de göz doldurdu. Elenceli dakikalar geçirmek için Ömür Gedik konserine giden izleyicilerine bir ansn anlatan Gedik, klip çekimleri srasnda bir erkee tokat attndan bahsetti.

Konser öncesinde gazetecilerin sorularn yantlayan Ömür Gedik söz ve müziin kendisine ait olan gece hayvan isimli arksnn klip çekimlerinin bittiini söyledi. 3 gün boyunca klip için rejim yaptn ve sadece çorba, meyve suyu ve su içtiini anlatt. Gedik, Klibini çektiimiz ark biraz daha rock tarznda. ark rock tarznda olunca koyu bir makyaj ve koyu elbiseler ile geçecek bu sene. Sahne kyafetleri de rock tarznda olacak ifadelerini kulland.

CANER TANRIVERD KMDR?

23 yanda olan Caner Tanrverdi, ilk ve orta örenimimi Gemlikte tamamladktan sonra Karabük Üniversitesi Makina Öretmenlii Bölümünden mezun oldu. Uzun bir dönem profesyonel futbol oynayan oyuncu, daha sonra katld Best Model Of Turkey 2012 yarmasna Best Gentleman beincilik ödülünü kazand. Sonrasnda ise Best Model of Turkey 2013 yarmasna tekrar girip Best Model of Turkey 2013 Manhunt Birincisi yani Türkiyenin En Yakkl Erkei seçildi.

Kz Tayga Gedikin 22nci yan kutlayan Ömür Gedik, daha sonra sevgilisi Ferhat Göçerle bulutu. gazeteciler, Gedike dudandaki morluu sorunca, akayla Ferhat dövdü dedi. Sonra vakumlu masajdan kaynaklandn söyledi.

akaya bozulan Göçer, Ne dövmesi, ne iddeti? Kadnlar, konuarak dövüyor erkekleri. Onlarn diline dümemek için Haklsn demekle yetiniyoruz sözleriyle, sevgilisine tepki gösterdi.

Bunun üzerine Ömür Gedik Ben olmasam küs kalrz. Kavga edince susuyor. Ben erkein konuann severim. Beni krd zaman gönlümü almay da bilmiyor eklinde konutu.

ÖMÜR GEDK KMDR?

Ömür Gedik; 22 Aralk 1970 ylnda dünyaya gözlerini açmtr.Pek çok meslei olan ünlü isim televizyon programlarndada boy göstermektedir.Köe yazarl, gazetecilik, sinema eletirmenlii, arkc, sunucu gibi çeitli dallarda çalmaktadr.10 parmanda 10 marifet olan ünlü isim hatrlar iseniz Benzemez Kimse Sana adl sevilen yarma programnda yer almt.Gösterdii performans ile gönüllerde taht kuran ünlü isim ekranlarn aranan yüzüdür.Ömür Gedik Boaziçi Üniversitesi, ngiliz Filolojisinden mezun olmutur.Küçük yalarda müzie çok ilgili idi piyano ve an dersleri ortaokul yllarnda almtr.6 yl boyunca Mavi Topluluk ile çalt.Müzie ilgisi kadar sinemayada çok ilgili idi.Üniversiteyi bitirdikten sonra Sabah Dergi Grubunda muhabir olarak göreve balad.Daha sonra Sabahdan ayrlarak Hürriyete geçi yapt.Hürriyet dergi grubunda Focus Dergisinin yaz kurulunda yer ald.Hürriyet gazetesinde görevine devam eden ünlü isim hürriyet kelebekte sinema arlkl yazlar yazmaya balad.

Ömür Gedik pek çok oyuncu, yapmc ve yönetmen ile röportajlar yapt.Yerli yabanc olmak üzere sinema ve dizi sektöründe önemli isimler ile röportajlara imza att.Televizyon dünyasna ise 2004 ylnda giri yapt.lk olarak Tv8 ekranlarnda tv hayatna merhaba dedi Tv8 kanalnda sinema içerikli program hazrlayp sundu.Daha sonra Kanal Dye transfer olan ünlü isim burada sinema programna devam etti.

Ömür Gedik Kiminle Evli? kiminle evlendi? Ünlü isim ya 21 iken 1991 ylnda gönlünü Doan Holding cra Kurulu Üyesi olan Soner Gedike kaptrd.Ak yaamaya balayan ikili hayatlarn birletirdi.Lakin bu birliktelik çok ksa sürdü 1 yl sonra boanan çiftin Tayga isimli bir evlad bulunmaktadr.

Ömür Gedik müzik dünyasnn önemli isimlerinden olan Ferhat Göçer ile 2008 ylnda ak yaamaya balad.çifte kumrular 2008 ylndan bu yana hala birlikteler ve mutlu bir yaam sürüyorlar.

Ana Sayfaya Git