Şavşat'ta yürek yakan kaza! 300 metreden yuvarlandı! 4 ölü

Şavşat'ta kaza detaylarına ulaşılıyor. Zaman zaman yürek yakan kaza haberlerinin bir yenisi de Artvin Şavşat Deresi civarından meydana geldi.

Haberler 16.07.2017 - 23:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

avatta kaza detaylarna ulalyor. Zaman zaman yürek yakan kaza haberlerinin bir yenisi de Artvin avat Deresi civarndan meydana geldi. Artvinin avat eyaletinden direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi üzerine uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü samettin Demir ile ei Sultan, torunu Kuzey Demir ve gelin enay Demir hayatn kaybetti.

Hayatn kaybeden 4 kii, yüreklere kor düürürken, kaza ile ilgili soruturma balatld.

Ardahandan avat yönüne giden samettin Demir yönetimindeki 08 HD 289 plakal otomobil, Sahara Da mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çkarak yaklak 300 metrelik uçuruma yuvarland.

Kazada taklalar atarak yuvarlanan otomobilin sürücü sameddin Demir, ei Sultan Demir ve torunu Kuzey Demir olay yerinde hayatn kaybetti. Yaralanan gelin enay Demir ise Artvin Devlet Hastanesinde tedavi altna alnd.

samettin Demir ve einin, gelin enay ve olu Kuzeyi Kars Havaalanndan alarak avat lçesi Dalkrmaz Köyündeki evlerine dönmek için yola çktklar örenildi.

GELN, HASTANEDE YAAMINI YTRD

Kazada ar yaralanan gelin enay Demir de kurtarlamayarak hastanede yaamn yitirdi. (hürriyet)

Ana Sayfaya Git