Şehit Ailesinin Gözyaşları!

Şehidin anne ve babası, oğullarının görev yerinde gözyaşlarıyla gezdi

Haberler 10.06.2019 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmann Gercü ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarnn yola tuzaklad patlaycnn infilak ettirilmesi sonucu ehit olan 8 askerden Uzman çavu Okan Dinçerin anne ve babas, oullarnn görev yapt tabur komutanln ziyaret etti.

Balkesirden Batmann Sason ilçesine gelen ehit uzman çavu Okan Dinçerin babas Tezcan Dinçer ve annesi Arife Dinçer, çocuklarnn 2014 ylnda göreve ilk balad Batmann Sason ilçesi 7. Jandarma Tabur Komutanln ziyaret ederek, askeri birlikte yatt kou, yemek yedii yemekhane ve çalma yerlerini gezerek görev arkadalaryla bir araya geldi.

GÖZYALARI çERSNDE GEZDLER

Sason lçe Jandarma Tabur Komutanlna, Sason ehit Aileleri ve Gazilerle Yardmlama ve Dayanma Dernei yönetimi rehberliinde gelen acl aile, Tabur Komutan Binba Mehmet Kahya ve ehit Okan Dinçerin görev arkadalar tarafndan karland. Tabur Komutan Mehmet Kahya rehberliinde taburu gezen Dinçer ailesi, olunun daha önce kulland yerlerde görev arkadalarna sarlarak gözya döktü.

Oullarnn görev yapt yerleri gözyalaryla gezen acl anne ve babaya olunun görev arkadalar tarafndan bayrak ve Kuran- Kerim hediye edildi. Ziyarette gösterilen ilgi ve alakadan memnun olduunu belirten Dinçer ailesi, Tabur Komutan Mehmet Kahya ve oullarnn görev arkadalarna gösterdikleri scak karlamadan dolay sarlarak teekkür etti.

Ana Sayfaya Git