Şehit Necmettin öğretmenin babası, oğlunun okulunu ziyaret etti

GÜMÜŞHANE'deki ailesini ziyarete giderken Tunceli'de yol kesen PKK'lı teröristlerce aracı yakılıp, kaçırıldıktan sonra şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz’ın babası Hamit Yılmaz, oğlunun görev yaptığı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki okulu ziyaret etti. Baba Yılmaz, ve öğrenciler duygulu anlara yaşadı.

Haberler 12.01.2018 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Eitim-Sen lçe Bakan Mehmet engönülün daveti üzerine ilçeye gelen Hamit Yldz, Siverek lçesine bal çiftçiba Mahallesindeki olunun ismini tayan okulu ziyaret etti. Olunun öretmen arkadalar ve sendika üyeleri ile birlikte okula giden Ylmaz, örencilere sarlp, alnlarndan öptü. Duygu dolu anlarn yaand ziyaret srasnda Hamit Ylmaz, olunun öretmen masasna otururken gözyalarna hakim olamad. Necmettin Ylmazn çocukluunu anlatp, örencilere nasihatte bulunan Hamit Ylmaz, Aziz milletime ükranlarm sunuyorum. yi ki bu ülkenin, bu memleketin bir evladyz. Necmettin de bu memleketin bir evlad, vatanna, milletine daha güzel hizmet edebilmek için anlurfann ovalarna gelip, evlatlarmza daha güzel ilimler, daha güzel günler, aydnlk bir yarn hazrlamak için buralara geldi ve ömrü yetmedi buna.

ÖRETMENN BABASI

ahadetle taçlandrld. Rabbim tüm ehitlerimizin ve evladm Necmettini kabul etsin inallah. Allah peygamber efendimize komu eylesin inallah, vatanmz milletimiz sa olsun. Biz vatan, millet din uruna savap ölenlerdeniz. Ben evlatlarm gözlerinden öpüyorum. yi ki, bu evlatlarmz var, bu vatann gelip geçici bir üyesiyiz. Bundan sonraki sahipleri bizim deerli evlatlarmzdr. Bu vatan bunlara emanet. Derslerine çok çalp vatanna, milletine, bayrana bal nesiller olarak yetimelerini rabbimden niyaz ediyorum dedi.

Türk Eitim-Sen lçe Bakan Mehmet engönül ise, Necmettin Ylmazn arkadalar olarak örencileri brakmayacaklarn ve arkadalarndan devraldklar bayra gururla dalgalandracaklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git