Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın adı hastaneye verildi

Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesindeki helikopter kazasında 12 askerle birlikte şehit olan 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın adı, komutanı olduğu tümende bulunan hastaneye verildi.

Haberler 17.08.2017 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Uludere ilçesi enoba beldesindeki helikopter kazasnda ehit düen 23. Jandarma Snr Tümen Komutan Tümgeneral Aydoan Aydnn ismi 23. Jandarma Snr Tümen komutanlnda bulunan, rnak Devlet Hastanesi ek binasna verildi. Hastanenin bahçesine ise Aydn ve ayn kazada ehit olan silah arkadalar için ant yapld.

EHT GENERALN ADI

rnak Devlet Hastanesi ehit Tümgeneral Aydoan Aydn Ek Hizmet Binas müdürü Hasan skenderolu, 15 Temmuzdan sonra bu hastane Salk Bakanlna devredildi. Biz de burada elimizden gelen her eyi yaptk. Sayn Tümen Komutanmz Tümgeneral Aydoan Aydn bu hastanede bize o kadar yardmc oldu ki bir nebze onu ve arkadalarn yaatabilmek için hastanemize paamzn ismini verdik ve bir ant yaptrdk. Tümgeneral Aydoan Aydnn burada o kadar çok hatras var ki, devaml bize urar, bizi sorard. Eksiklerimizi giderirdi, gidermek için elinden geleni yapard. Biz de en azndan vefa borcumuzu ödeyelim diyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git