Şeyma Subaşı'nın o röportajı herkesi kendinden soğuttu! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı kimdir?

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın son röportajı çok konuşuluyor. Acun Ilıcalı2nın sevgilisi olarak gündeme çıktığı günden beri en çok konuşulan isimlerden biri Şeyma Subaşı. Eylül ayında Acun Ilıcalı ile dünya evine girmeye hazırlanan Şeyma Subaşı'nın O RÖPORTAJI

Haberler 28.06.2017 - 16:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sosyal medya fenomeni eyma Subann son röportaj çok konuuluyor. Acun Ilcal2nn sevgilisi olarak gündeme çkt günden beri en çok konuulan isimlerden biri eyma Suba. Eylül aynda Acun Ilcal ile dünya evine girmeye hazrlanan eyma Subann son röportajna sosyala meydadan yine tepkiler geldi. eyma Subayla röportaj yapan Onur Batürk bugünkü köesine yorumlar tad.

HÜRRYET GAZETES2NDEK O YAZI VE YORUMLAR

Pazartesi günü yaynlanan eyma Suba röportajna o kadar çok yorum geldi ki... Yorumlar her teldendi: eymaya kzp onu küçümseyen ya da tiye alan, onunla röportaj yaptm için bana saydran, eyma ve Acunun ilikisi üzerinden memleket analizi yapan, eymay anlamaya çalan ya da Ahmet Hakan gibi sadece elenen...

Yok yoktu yani. imdi buyurun derlediim yorumlara ve benim hissiyatlarma...

Yorum: Kusura bakmayn ama bu röportaj hiç ho olmam, yakmam. Böyle kötü hikayeleri normalletirerek toplumun ahlaki deerlerine zarar veriyorsunuz. Hissiyat: Kusura bakmayn ama abartl bir analiz bu. Bir röportajla toplumun ahlaki deerleri çöker mi? Ben orada aktarcydm. Yaanm bir olay normal ya da ya da anormal gösterme derdim yoktu. Sonuçta herkesin hakknda konutuu, dolaysyla merak ettii biri vard ortada. Karma alp Tüm bunlara ne diyorsun? Ne yaadn, nasl yaadn? dedim ve onun kafasn/hayatn anlamaya çaltm. Taraf deilim, yargç hiç deil.

EYMA SUBAI HAKKINDA

2 Temmuz 1990 doumlu olan Suba,2008 ylnda Miss Turkey yarmasna katlan güzellerden 16 yandan beri ünlü tasarmclarn moda defilelerinde boy gösteriyor.Ayn zamanda stanbul Aydn Üniversitesi Moda Tasarm Program örencisi olan eyma ,2009 senesinde Ilcalnn yapt Var Msn Yok Musun ? yarmasna katld ve 69000 TL kazanarak yarmadan ayrld.

Suba u sralar yine Acun Ilcalnn irketi olan Acun Medya tarafndan yaplan Yok Böyle Dans yarmasnda kostüm tasarmcs olarak çalyor.Yasak akn 2009 ylnda balad , Ilcalnn sevgilisine lüks bir residenceda ev tuttuu, genç kza son bir model jeep ald , ayrca yine sevgilisi için ofis kiralad internette yer alan haberler arasnda bulunuyor. Ilcalnn ei Zeynep Ilcal 50 milyon TLlik servetin yarsn istiyor. Boanma davas ve eyma Suba ile yaad iddia edilen yasak ak ile Acun Ilcal magazin gündemini epeyce megul edecek gibi duruyor.

GELNLK PROVALARI OLAY OLMUTU

New Yorktaki ünlü bir markann modellerini inceleyen Suba, soluu maazada ald ve deneme için 1000 dolar ödedi.

eyma suba, arkadalaryla birlikte yer ald fotoraf Deneme 123456789 notuyla Instagramda paylat.

Ana Sayfaya Git