4 yıl önce oğlunun ölümüne neden olan kişiyi 4 kurşunla öldürdü

4 yıl önce Kütahya’da oğlunun kullandığı motosiklete çarparak ölümüne neden olan kişiyi 4 yıl sonra bularak 4 el ateş ederek öldüren baba Mustafa Ilgın tutuklandı.

Haberler 17.05.2020 - 02:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

4 yl önce Kütahyada olunun kulland motosiklete çarparak ölümüne neden olan kiiyi 4 yl sonra bularak 4 el ate ederek öldüren baba Mustafa Ilgn tutukland.

Hasan Polatkan Caddesinde aracyla sktrd otomobile arkadan çarparak sürücüsü Hakan güzara (42) tabancayla 4 el ate eden üpheli, otomobiliyle kaçt.

hbar üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi.

Ar yaral olan güzar, 112 Acil Servis ekibince kaldrld Kütahya Salk Bilimleri Üniversitesi Evliya çelebi Eitim ve Aratrma Hastanesindeki müdahaleye ramen kurtarlamad.

Olayn failinin Mustafa Ilgn olduunu belirleyen l Emniyet Müdürlüü Asayi ubesi ekipleri, üpheliyi Akkent Mahallesinde ksa sürede yakalad.

Zanlnn, güzar 2016da nköy Mahallesi yaknlarnda olu Süleyman Ilgnn (19) kulland motosiklete çarparak ölümüne neden olduu için öldürdüü, maktulle bir ay önce karlat, o günden beri takip ettii itirafnda bulunduu örenildi.

çevredeki i yerlerinin güvenlik kameralarna yansyan görüntülerde zanlnn önündeki otomobile otomobiliyle arkadan çarpmas, araçtan inen sürücü güzara tabancayla ate ederek kaçmas yer alyor.

üphelinin emniyetteki ilemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git