5 canlı bomba yurda sızmak üzereyken işte böyle yakalandı

Suriye'de Türkiye'ye girmeye çalışan DAEŞ mesubu 5 canlı bombanın yakalandığı açıklandı. Hatay Valiliği konu ile alakalı yaptığı açıklama da "canlı bomba" eylemi hazırlığındaki 2'si Türk, 3'ü Suriyeli 5 teröristin yakalandığı bildirdi.

Haberler 24.06.2017 - 19:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Suriyede Türkiyeye girmeye çalan DAE mesubu 5 canl bombann yakaland açkland. Hatay Valilii konu ile alakal yapt açklama da canl bomba eylemi hazrlndaki 2si Türk, 3ü Suriyeli 5 teröristin yakaland bildirdi.

Valilikten yaplan yazl açklamada, Suriyeden Türkiyeye canl bomba eylemi yapmak üzere gönderilen 5 eylemcinin, dün Hatay MT Daire Bakanl ve l Emniyet Müdürlüü birimlerince gerçekletirilen müterek operasyonla kent merkezine ulamadan yakalandklar belirtildi.

Teröristlerden ikisinin vücutlarna sarl ve patlamaya hazr haldeki intihar kemerlerinin herhangi bir can ve mal kayb yaanmadan ele geçirildii kaydedilen açklamada, Teröristlerle ele geçirilen canl bomba yeleklerinde yaplan ilk incelemede patlayclarn parça tesirli el bomba fünyeli olduu anlalmtr. ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git