5 gündür kayıptı

Şanlıurfa'da 5 gün sonra bulunan 10 yaşındaki çocuk evine ve ailesine kavuştu

Haberler 08.08.2020 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann merkez Eyyübiye ilçesinde kayp olarak aranan ve 5 gün sonra Gaziantepte bulunan 10 yandaki Hüseyin Alpak ailesine ve evine kavumann mutluluunu yayor.

Osmanl Mahallesindeki evlerinden çktktan 5 gün sonra Gaziantepte bulunan Hüseyin Alpak, ailesi tarafndan çocuk ube Müdürlüünden teslim alnarak evine getirildi.

Hüseyinin kaybolmasnn ardndan 5 gün boyunca üzüntünün hakim olduu Alpak ailesinin evinde yeniden yüzler gülmeye balad.

Baba Salih Alpak, gazetecilere, olunun evin geçimine katk salamay düünerek Eskiehire gitmeye çaltn, otobüsle Gaziantepe gittiini ve burada polisler tarafndan bulunduunu söyledi.

Olunun o sürede polislere kendini tantmadn ve konumadn anlatan baba Alpak, öyle konutu:

Ben gidince kendisiyle konutum ve bana destek olmak için Eskiehire gidip çalmak istediini anlatt. Maddi durumumuzun iyi olmadn evde televizyon olmadn kendisinin de istedii bisikleti almak için ve kardelerine elbise almak için çalp para kazanmak istediini anlatt. Bunlar sorun yapmamasn ve çalp alacam, bunu bir daha tekrarlamamasn istedim o da bana bir daha evden ayrlmayacan söyledi. Olumuz geldii için çok mutluyuz. 5 günde yaadklarmz anlatamam. imdi de sevinçten ne diyeceimi bilmiyorum.

Baba Alpak, oullarna kavutuklar için ailece büyük bir mutluluk yaadklarn dile getirerek kendilerine gece gündüz demeden destek olan tüm emniyet tekilatna teekkür etti.

Hüseyin Alpak ise ailesine ekonomik olarak destek olmak için çalmak bu nedenle de Eskiehire tarm içilii yapan akrabalarnn yanna gitmek istediini söyledi.

Kazanaca paray evin ihtiyaçlar için kullanacan ifade eden Hüseyin Alpak, Para kazanp kardelerime yiyecek, eve televizyon kendime de bisiklet almak istiyordum. Evden ayrldktan sonra otogarda bir otobüse gizlice bindim. Otobüs Gaziantepte durunca herkes indi ve tek ben kalnca nereye gideceimi sordular ben de Eskiehire gitmek isteimi söyleyince beni polise teslim ettiler. Bir süre çocuk yurdunda kaldm ve sonrasnda aileme kavutum çok mutluyum. diye konutu.

Ana Sayfaya Git