5 iş yerini soydu, tam 6'ncıyı da soyacaktı, uyuya kaldı

Van’ın Erciş ilçesindeki sanayi sitesinde 6 iş yerine giren zanlı, son iş yerinde uyuyakalınca yakalandı. İş yeri sahibinin ihbarıyla gelen polis, zanlıyı uyandırarak gözaltına aldı.

Haberler 19.05.2020 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçe merkezine yaklak 5 kilometre uzaklkta bulunan küçük sanayi sitesinde sokaa çkma kstlamasnda bir kii, hrszlk amacyla 5 i yerine girdi. Gece geç saatte, 6nc i yerine giren hrsz, içeride uyuyakald. yeri sahibi Mesut Demir, sabah kargo paketlerini göndermek için i yerine gelince uyuyakalan hrszla karlat. Demir, durumu hemen polise verirken, i yerine gelen polis ekipleri, hrsz uyandrarak gözaltna ald.

yeri sahibi Mesut Demir, içeri girince hrsz yazhanenin yannda uyurken gördüünü söyleyerek, Biraz tedirgin bir ekilde hemen darya çkarak 155i aradm ve durumu anlattm. Polis hemen gelerek uyuyakalan hrsz uyandrd ve gözaltna ald. Dükknmz talan eden hrsz baz dükkanlarn kilitlerini krm, bizim ise yukar katn penceresini krarak dükkana girmi. Hrsz 20 yalarnda biriydi dedi.

MARKETTEN 3 BN LRALIK HIRSIZLIK YAPMI

Madur esnaflardan Erkan Kaya ise marketinden yaklak 3 bin liralk hrszlk yapldn belirterek, Gece beni arayp markete hrsz girdiini söylediler. Ben de hemen çkp geldim. Benim dükkanmda 3 bin TL tutarnda hrszlk yaplm. Gece olduu için bir ey yapamadk. Hrsz bir cami ve 6 dükkana girmi, camiye zarar vermemi ama dier dükkanlarda zarar var. Bugün bir haber aldk ve koarak buraya geldik. Meerse hrsz girdii en son dükkanda uyuyakalm, esnaf arkadamz kapy kilitleyerek 155i arayp polise haber vermi. Uyuyakalan hrsz polisler alp götürmüler diye konutu.

Ana Sayfaya Git