5 metreyi bulan karla mücadele

2 bin 500 rakımda 5 metreyi bulan karla mücadele sürüyor

Haberler 19.01.2022 - 04:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Muta l Özel daresi ekipleri, 2 bin 500 rakml Üçevler Grup Köy Yolunda, 5 metreyi aan karla mücadele ediyor. l Özel daresi personeli Mustafa Özcan, Biz gittikten sonra hemen arkamzdan tipi ve frtna, yolu kapatyor. Bir köyün yolunu, bir gün içerisinde birkaç defa açma durumumuz oluyor dedi.

l Özel daresi, 90 personel ve 59 i makinesiyle kentte kar temizleme çalmalarn sürdürüyor. ç oluma riskinin yüksek olduu 2 bin 500 rakml Üçevler Grup Köy Yolunda kar temizleme çalmas yapan ekipler, dondurucu souk, tipi ve frtna nedeniyle zorlukla ilerliyor.

Hava scaklnn sfrn altnda 20 dereceye kadar dütüü, kar kalnlnn 5 metreyi at yolda, i makinelerinin geçtii yerlerde kardan tüneller olutu.

BURASI AIRI DERECEDE SOUK

Bütün zorluklara göüs gererek çaltklarn belirten l Özel daresi personeli Mustafa Özcan Köy ve mezra yollarmzda çalmalarmz sürdürüyoruz. Zaman zaman tipi ve frtna önümüzü kapatyor. Biz gittikten sonra hemen arkamzdan tipi ve frtna yolu kapatyor. Bir köyün yolunu, bir gün içerisinde birkaç defa açma durumumuz oluyor. Bulunduumuz rakm çok yüksek, bundan dolay hava scakl eksi 20 ila 25 dereceye kadar düebiliyor. l Özel daresi ekipleri olarak, aralksz çalmalarmz sürdürüyoruz. Buras ar derecede souk, buna ramen yollar aktif tutmaya çalyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git