50 itfaiye eri ve 15 itfaiye aracı yangına müdahale ediyor! Honaz'da dev fabrika yangını

Denizli'de katı atık tesisinde başlayan yangın bölge halkını korkuttu. Denizli'de katı atık fabrikası geçtiğimiz ay 5 Temmuz'da da yanmış ve söndürülen kısmı kullanılmamaya başlamıştı. Denizli'de bulunan fabrika da başlayan yangına şu sıralar yaklaşık 15 kadar itfaiye aracı müdahale ediyor.

Haberler 17.08.2017 - 00:20 Son Güncelleme : 17.08.2017 - 00:52

Denizlide kat atk tesisinde balayan yangn bölge halkn korkuttu. Denizlide kat atk fabrikas geçtiimiz ay 5 Temmuzda da yanm ve söndürülen ksm kullanlmamaya balamt. Denizlide bulunan fabrika da balayan yangna u sralar yaklak 15 kadar itfaiye arac müdahale ediyor.

Denizlinin Honaz ilçesinde kat atk presleme ve dönüüm tesisinde yangn çkt. Pnarkent Mahallesindeki atk presleme ve dönüüm tesisinin depo bölümünde akam henüz belirlenemeyen nedenle çkan ve rüzgarn da etkisiyle ksa sürede büyüyen yangn, tesisin depo bölümünde etkili oluyor. Yangna 50 itfaiye eri, 15 itfaiye arac ile müdahale ediyor.

Depoda hasara neden olan yangn söndürme çalmalar sürdürülüyor.

Öte yandan, tesiste 3 Temmuz sabah, elektrik kontandan çkt belirtilen yangnda fabrikann büyük bir ksm kullanlamaz hale gelmiti. Yangn, yaklak 5 saat süren çalmann ardndan söndürülebilmiti. AA

Ana Sayfaya Git