67 milyonluk vurgun; mağdurun dolandırıcılara para verdiği anlar

Telefon dolandırıcılığı yaparak 67 milyon liralık vurgun yaptıkları iddia edilen şebekeye yönelik operasyonda gözaltına alınanlarla ilgili soruşturma sürüyor. Olayla ilgili ortaya çıkan yeni görüntülerde ise toplamda 50 milyon lira dolandırılan mağdur Nevra K.'nın şüphelilerle parayı teslim ettiği anlar ise güvenlik kamera görüntülerine yansıdı.

Haberler 16.06.2022 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Asayi ube Müdürlüü tarafndan dün 9 ilde düzenlenen operasyonda telefonla aradklar kiileri polis ve savc olduklarn söyleyerek kandrp, dolandrclk yapan çete çökertildi. stanbul, anlurfa, zmir, Antalya, Krehir, Kocaeli, Bursa, Edirne ve Adanada yaplan e zamanl operasyonlarda gözaltna alnan 36 üpheli stanbul, Asayi ube Müdürlüüne getirilerek sorguya alnd. üphelilerin i kadn Nevra K.y polis olduklarn söyleyerek kandrp 6 ay içinde toplam 50 milyon lira dolandrdklar tespit edildi. Nevra K.nn evlerini, mücevherlerini satarak üphelilere verdii örenildi. üphelilerin ayrca Ceren A.y da telefonla arayarak 1 milyon lirasn aldklar belirlendi.

YEN GÖRÜNTÜLER ORTAYA çIKTI

Olayla ilgili ortaya çkan yeni görüntülerde Nevra K.nn alveri merkezinde üpheliyle buluup bir miktar para verdii görüldü. üphelilerin dolandrclk parasyla aldklar lüks otomobil ve evlere de polis tarafndan el kondu. Yetkililer u ana kadar 15 adet lüks araç, 8 milyon lira deerinde bir konut, bir benzin istasyonu, 1 kadn kuaförü, 20 adet tanmaz tapusuna el konulduunu söyledi.

Yetkililer toplam 43 hedef ahsn bulunduu operasyon kapsamnda firar olan üphelilerin yakalanmas için çalmalarn tüm hzyla sürdüünü söylediler.

Ana Sayfaya Git