69'lük dede 28'liği bıçakladı

69 yaşındaki kişi, müşteri olarak girdiği marketin 28 yaşındaki sahibini bıçakladı. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Haberler 09.02.2021 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 69 yandaki N.A. müteri olarak girdii marketin sahibi Hüseyin Simpile (28) bçakla saldrd. N.A, boynundan yaralanan ve sokaa kaçan Simpili burada bir süre kovaladktan sonra, pazar yerine girerek kaçt. O anlar güvenlik kamerasnca saniye saniye kaydedilirken, hastanede tedaviye alnan Simpilin hayati tehlikesini olduu örenildi. Saldr ile ilgili kurulan özel ekip tarafndan, i yeri ve çevredeki güvenlik kameralarndan yola çklarak yakalanan N.A., çkarld mahkemece tutukland.

69 YAINDAK N.ANIN SALDIRI ANI

Olay, geçtiimiz perembe Yeniehir ilçesi air Srr Hanm Sokakta bulunan bir markette meydana geldi. Elleri arkasnda yürüyerek içeri giren N.A., market sahibi Hüseyin Simpilin yanna gelerek bçakla saldrmaya balad. Boynundan yaralanan Simpil, marketin önüne çkarak yardm istedi. Bu srada N.A., Simpili kovalamaya balad. Simpil, çevredekilerin yardmyla kurtarlrken, N.A, sokakta kurulan pazarn içerisine kaçarak gözden kayboldu. Simpil, ihbar üzerine bölgeye gelen ambulansla Dicle Üniversitesi Hastanesi Acil Servisine kaldrlarak tedavi altna alnd. Evli ve 2 çocuk babas Simpilin hayati tehlikesinin olduu örenildi.

KML TESPT EDLD, YAKALANDI

Saldrnn ardndan Asayi ube Müdürlüü bünyesinde oyluturulan özel ekip, market ve olay yeri çevresindeki i yerlerinin güvenlik kameralar inceledi. Yaplan çalma ile saldrgann N.A. olduu tespit edildi. N.A., düzenlenen operasyonla sakland adreste yakalanarak gözaltna alnd. Emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen N.A, çkarld mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git