7 çocuk annesi hamile kadın, üvey oğlu tarafından dövülerek vahşice öldürüldü

Şanlıurfa’da 7 çocuk annesi hamile 33 yaşındaki Suriyeli Nahiye Atay, üvey oğlu tarafından bilinmeyen nedenle sert cisimle dövülerek öldürüldü. Suriyeli kadının daha sonra balkondan atılarak intihar süsü verilip jandarmaya bilgi verildiği belirtildi.

Haberler 05.09.2017 - 01:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada 7 çocuk annesi hamile 33 yandaki Suriyeli Nahiye Atay, üvey olu tarafndan bilinmeyen nedenle sert cisimle dövülerek öldürüldü. Suriyeli kadnn daha sonra balkondan atlarak intihar süsü verilip jandarmaya bilgi verildii belirtildi.

Olay, anlurfaya bal Yardmc Mahallesinde meydana geldi. 2004 ylnda anlurfaya yerleen Suriyeli Nahiye Atay, kuma olarak anlurfal Ahmet Atayla evlendi. Bu evliliinde 7 çocuu olan Suriyeli kadnn kuma olarak gittii kocasnn ilk einin çocuklar arasnda henüz bilinmeyen nedenle tartma çkt.

ÜVEY OLU ÖLDÜRDÜ

Ksa sürede tartma büyümesi üzerine genç kadnn bana sert cisimle vurulup dövüldü. Kendinden geçen kadn, daha sonra oturduklar evin 2nci katndan aaya atlarak intihar süsü verildi. Yaananlarn ardndan olay yerine jandarma ve salk görevlileri çarld. Salk görevlilerin yapt incelemede Suriyeli kadnn öldüü saptand.

SORUTURMA SÜRÜYOR

Olay yerinde tamamlanan incelemenin ardndan Suriyeli kadnn cenazesi, Mehmet Akif nan Eitim ve Aratrma Hastanesi morguna götürüldü. Ölümüyle yaknlarn yasa boan Nahiye Atayn cenazesi yaplan otopsinin ardndan yaknlarn teslim edildi. Olayla ilgili jandarma cinayete karan Suriyeli kadnn üvey olu .A.A. gözaltna alnd. Olayla ilgili soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git