7 Gündür Kayıp Sümeyye Bulundu

Tokat'ın Almus İlçesi'nde yaşayan ve yalnız olduğu sırada komşu köyde oturan S.A. tarafından kaçırıldığı iddia edilen 15 yaşındaki Sümenye Aktaş ilçe yakınlarında bulundu. Genç kızın ilk ifadesinde kendi isteğiyle S.A. ile gittiğini söylediği öğrenildi.

Haberler 23.08.2017 - 21:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Genç kz ilk ifadesinde kendi rzasyla gittiini söyledi. Almusa bal Kolköyde yaayan çiftçi Rza-Kezban Akta çiftinin 6 çocuunun en küçüü Sümenye Akta, 7 gün önce ortadan kayboldu.

Yaylaya çkan Rza ve Kezban Akta çifti, köylerindeki evlerine braktklar kzlarn ertesi gün döndüklerinde bulamad. çift durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

EVLENMEK çN KAçIRILDII ORTAYA çIKMITI

Genç kz bulmak için arama yaplrken, aileye gelen telefon ile Sümenyeyi, komu Yuvaköyden 28 yandaki S.A.nn evlenmek amac ile kaçrd ortaya çkt.

Aileyi arayan S.A. kendilerini aramaktan vazgeçerek, ikayetlerini geri almalarn istedi. Bu ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri S.A.y bulmak için çalma yapt. lk çalmalarda S.A.ya ulalamad.

OTOMOBLDE YAKALANDI

Soruturmay derinletiren jandarma ekipleri yaplan çalmalar sonrasnda S.A. ve Sümenye Aktan Almus ilçesindeki Tufantepe bölgesinde olduunu tespit etti.

Yer tespitinin ardndan harekete geçen jandarma ekipleri S.A. ve Sümenye Akta 60 SA 736 plakal otomobilde yakalad.

S.A. ile kaçrld öne sürülen Sümenye Akta, ifadeleri alnmak üzere lçe Jandarma Komutanlna götürdü.

GENç KIZ KEND STEYLE GTTN SÖYLED

Genç kzn ilk ifadesinde kendi isteiyle S.A. ile gittiini söyledii örenildi. Kzlarnn bulunduunu haber alan ailesi de lçe Jandarma Komutanlna gitti. S.A. jandarmadaki ifadesinin ardndan adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git