7 yıl sonra barış

ŞANLIURFA'da, 'Yetimoğlu' ile 'Aldak' aileleri arasında alacak-verecek nedeniyle 7 yıl önce çıkan ve 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla başlayan husumet, barışla sonuçlandı.

Haberler 06.10.2017 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

7 yl önce alacak-verecek konusunda aralarnda husumet bulunan Yetimolu ve Aldak aileleri arasnda kavga çkt. Silahlarn da kullanld kavgada, Necmettin Yetimolu ile Hayati Yetimolu öldü, 1 kii de yaraland. ki aile arasnda bu olay sonras balayan husumetin son bulmas için kanaat önderleri Mehmet Özçelik ve Ahmet Yetimolu devreye girdi ve taraflarn olumlu yant vermesiyle aileler bir konukevinde düzenlenen bar yemeiyle bart. Yaklak 1000 kiinin katld yemekte Kuran- Kerim okunup taraflar tokalaarak bart. Bar yemeine Eyyübiye Kaymakam Adem Ünal, l Müftüsü hsan Açk, kanaat önderleri ile baz airet mensuplar katld.

ALELER BARITIRILDI

Benzer ac olaylarn yaanmamas temennisinde bulunan Eyyübiye Kaymakam Adem Ünal, Bara katkda bulunanlara teekkür ediyorum. Burada salanan bar her iki aileye de hayrl olsun. Bar yemei vesilesi ile her iki aile arasnda bu zamana kadar bir soukluun giderilmesi gerçekletirildi ben her iki aileye böyle bir adm attklar için teekkür ediyorum dedi. Kanaat önderlerinde yaptklar konumalarda bir daha böylesi ac olaylarn yaanmamas her iki ailenin mensuplarna bar devam ettirme dileinde bulundu.

Ana Sayfaya Git