85 yaşındaki kadını taciz edip, 15 yaşındaki çocuğa istismarda bulundu

Ağrı’nın Patnos ilçesindeki cezaevinden bir süre önce çıkan İsmail Tekin (40), geldiği Hakkari’de kola ve bisküviyle kandırdığı 15 yaşındaki erkek çocuğu S.K.’ya cinsel istismarda, 85 yaşındaki N.D. adlı kadına da cinsel tacizde bulundu. Bağırarak kurtulan kadın, zanlının itmesiyle merdivenlerden düşerek ayağını kırdı. Polisin takibi sonucu yakalanan zanlı tutuklandı.

Haberler 15.06.2020 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 9 Haziranda meydana geldi yaand. Hrszlk ve uyuturucu suçlarndan 7 yldr Arda cezaevinde olan smail Tekin, 2 ay önce tahliye oldu. Memleketi Hakkariye gelen Tekin, 5 gün önce bisküvi ve kolayla kandrd erkek çocuu S.K.ya (15) cinsel istismarda bulundu. Bu olaydan 2 saat sonra da alveri yapan N.D. (85) adl kadnn yanna yaklaarak yardm datldn, kendisinin aldn, isterse bu konuda yardmc olabileceini söyledi. Tekin, yal kadnla birlikte cadde üzerindeki 5 katl binaya girdi. Tekin, en üst kata çkt kadna cinsel tacizde bulundu. N.D.nin barararak tepki göstermesi üzerine Tekin, kadn merdivenlerden itip kaçt. Merdivenlerden düen kadnn aya krld. çevredekilerin olay duymas üzerine polise haber verildi. Yal kadn hastaneye kaldrlrken, Hakkari Emniyet Müdürlüü Asayi ube ekipleri ise geni çapl soruturma balatt.

MOBESE KAMERALARI NCELEND

çevredeki tüm mobese kameralar tek tek incelenip 3 gün iz sürüldü. Zanl, düzenlenen operasyonla sakland evde yakalanarak gözaltna alnd. Asayi ube Müdürlüündeki sorgunun ardndan Tekin, çelik yelek giydirilip, geni güvenlik önlemleri altnda adliyeye sevk edildi. Dün akam adliyeye sevk edilen Tekin, çkarld mahkemece tutuklanarak yeniden cezaevine konuldu.

Ana Sayfaya Git