9 araç birbirine girdi Demir yığınları adeta saplanma yarışına girdi

9 aracın birbirine girdiği kaza da adeta mahler dakikalar yaşandı. Antalya'da 9 aracın karıştığı kaza da araçlardan birinde bulunan demir yığını kasadan fıırlayarak adeta araçlara saplanma yarışına girdi.

Haberler 09.08.2017 - 19:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

9 aracn birbirine girdii kaza da adeta mahler dakikalar yaand. Antalyada 9 aracn kart kaza da araçlardan birinde bulunan demir yn kasadan frlayarak adeta araçlara saplanma yarna girdi. Sevindiren haber de kamyonetin sürücüsünün hafif yaraland açkland Ve demirlerin sapland araçlarda maddi hasar meydana geldii örenildi.

Kepez lçesi Hürriyet Caddesindeki kaza, saat 09.00 sralarnda meydana geldi. Öndeki bir aracn ani fren yapmas sonucu 9 aracn kart zincirleme kaza meydana geldi. Kazada en arkadaki aban Günein kulland 07 CEP 15 plakal kamyonetin üzerinde bulunan ve asansör yapmnda kullanlmak üzere hazrlanan 5 metre uzunluundaki demir çubuklar savrularak öndeki Hakan Soylunun kulland 15 PS 001, Serhat Bahinin kulland 07 CLS 64 plakal otomobille sürücüsünün kimlii belirtilmeyen 33 DYT 78 plakal otomobillere sapland. Demirlerin dier ucu ise kamyonetin ön camn krarak sürücü aban Günei yaralad.

Kazann ardndan olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin araçtan çkard aban Güne, ambulansla Antalya Eitim ve Aratrma Hastanesine sevk edildi. aban Günein salk durumunun iyi olduu belirtildi. Dier araç sürücüleri ise kazay yara almadan atlatt.

Dier sürücüler kamyonetteki demirlerin gerekli önlem alnmadan tandn belirterek, duruma tepki gösterdi.

Ana Sayfaya Git