950 hakim ve savcı alımı sınav tarihleri ve detaylar oluşmaya başladı

Adalet Bakanlığı bünyesinde 950 hakim ve savcı alınacağı Adalet Bakanı tarafından açıklandı. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül 950 hakim ve savcının alınacağını açıkladıktan sonra herkes hakim ve savcı alımı sınav tarihlerini ve detaylarını merak etti

Haberler 18.08.2017 - 20:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adalet Bakanl bünyesinde 950 hakim ve savc alnaca Adalet Bakan tarafndan açkland. Adalet Bakan Abdülhamit Gül 950 hakim ve savcnn alnacan açkladktan sonra herkes hakim ve savc alm snav tarihlerini ve detaylarn merak etti. Kamuya szm olan FETOcularn arndrlma ilemlerinde binlerce hakim ve savc görevden men edilmi ve çok sayda da tutuklu listesi oluturulmutu. te HSYK hakim ve savx alm ve detaylar haberimizde.

Adalet Bakan Abdülhamit Gül, Twitter hesabndan yapt açklamada, 950 yeni hakim ve savc alnacan duyurdu. Söz konusu hakim ve savc almlar için snavn 24 Aralkta yaplacan açklayan Bakan Gül, Hukukçu genç arkadalarmza sevgilerimle duyuruyorum. mesajn paylat.

ADALET BAKANLII AçIKLAMASI

Bakanlmzca yazl yarma snav ve mülkat sonuçlarna göre 9-5 dereceli kadrolara;

950 adl yarg hkim ve savc aday alnacak olup, yazl yarma snavnn, Ölçme Seçme ve Yerletirme Merkezi (ÖSYM) tarafndan 24 Aralk 2017 tarihinde yaplmas planlanmaktadr.

Snava bavuru süresi ve bavuru koullar ayrca ilan edilecektir.

Ana Sayfaya Git