AKP’liler iftira atıyor

İstanbul Sözleşmesi ile ilgili yazdığı köşe yazısından sonra AK Parti Kadın Kollarının 81 ilde hakkında suç duyurusunda bulunduğu Gazeteci Abdurrahman Dilipak, "AK Parti İçerisinde bazı AKP'liler tarafından kendisine iftira atıldığını" söyledi.

Haberler 13.08.2020 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Toplumu ifsat eden sözlemelerden birisi olan stanbul Sözlemesi ile ilgili tartmalar devam ederken yakn zamanda sözleme hakknda bir köe yazs yazan ve yazsnda kulland ifadeler sebebiyle AK Partili baz kadnlar tarafndan 81 ilde hakknda dava açlan Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, hakknda açlan davalara ilikin deerlendirmelerde bulundu, yazsnda neyi kast ettiini açklad.

nsan onuru için mücadele etmi bir insana böyle bir isnat asla kabul edilemez

erefli bir insann iffetli bir kadnn namusuna dil uzatamayacan vurgulayarak konumasna balayan Dilipak, Müslüman bir kiilikle yllarca insana iffet, haysiyet, namus ve eref konusunda konferanslar vermi, insan onuru için mücadele etmi bir insana böyle bir isnat asla kabul edilemez. ffetli bir kadna iffetsizlik isnad slamda en büyük suçlardandr. Böyle bir suçlama olmad halde ömrünü bu davaya vakfetmi bir insana böyle bir iftira isnad da ayn derecede ar bir suçtur. dedi.

Söz konusu köe yazsnda çok net bir ekilde AK Parti içerisindeki AKPlilerden söz ettiini vurgulayan Dilipak, maksadnn asla iffetli kadnlara iftira etmek olmadn, asl amacnn LGBT gibi sapkn akmlar eletirmek olduunu söyledi.

AK Partideki iffetli kadnlara iffetsizlik isnat edecek kadar alçak biri deilim

Dilipak, Hepimizin nefsine oturup taht kuran bir eytan var. O eytan peygamberlerin evlerinden bile uzaklamad. Hazreti brahime de geldiler. Hazreti Yakupun evinde Hazreti Yusufu kuyuya attran bir eytan vard. Hazreti Lutun evindeki çocuklarn hepsi saptmt. Hazreti Nuh, kavminden ancak 40 kiiyi gemiye bindirmiti. AK parti herhalde eytann tatile çkt, günahkrlarn hiç olmad bir yer deildir. Ben AK Partideki iffetli kadnlara iffetsizlik isnat edecek kadar alçak biri deilim. çok açk bir ekilde parti içerisindeki AKPlilerden söz ediyorum. ANAPn dalma sürecini hatrlatarak papatyalardan söz ediyorum. Bunlarn hepsi tasrih, daraltlm bir alandr. Burada asl suçlanan LGBT fitnesine stanbul Sözlemesi üzerinden çanak tutan holdinglere kar bizim yeil sermaye ne yapyor, diye soruyorum. Yeil sermayenin de bu AKPlilere destek verdiini, yeil sermaye görüntüsü ad altnda iktidar içerisinde kendilerine yer bulmak isteyen bir takm adamlarn varlna da atf yapyorum. Neden MÜSADdan ses çkmyor? Ben MÜSADn Yüksek stiare Kurulu üyesiyim. Kendi aileme mi böyle bir iffetsizlik isnad yapyorum? diye konutu.

AK Parti içerisindeki AKPlilerin hakknda açtklar davay tüm Türkiyede balatmalarna tepki gösteren Dilipak, sol kesimden bile hiç kimsenin kendisine bu ekilde davranmadn hatrlatt.

Yanl yolda olan bir insan bile çocuklarnn lezbiyen, homoseksüel olmasn istemez

Söz konusu köe yazsn yazmadan bir gün önce sapknlar kendi tabirleriyle zikretmemek için karar aldklarn söyleyen Dilipak, konumasn u ekilde sürdürdü:

Birileri bunu nasl üstüne alabilir? Ben orada bu fae ve türevleri diyorum. Oraya LGBT yazsam ne olacakt? stanbul Sözlemesine göre onlar pozitif ayrmcla tabi bir aznlk olarak koruma altndadrlar. Arapçada el tabiri var. Dorudan bilinen birini iaret etmek içindir. Ben burada bu diyerek stanbul Sözlemesindeki bala katlan zehirden söz ediyorum. nsana ikenceden, kadna dayaktan, cinayetten söz etmiyorum. Onlar bahane ederek LGBTyi merulatrmak isteyenlere söylüyorum! Evet, onlar dorudan kendilerine verdikleri ad olarak anmamak konusunda Müslüman arkadalar olarak siyasi olarak deil Müslüman bir tavrla reddedelim ve bunun yerine slami kavramlar kullanalm diye karar verdik. Bu zinadr, fuhiyattr, fahadr. Kendi ifadelerinin yerine hangi kelimeyi yazalm diye daha karar vermeden ben bu yazy yazdm. Topba hoca (Osman Nuri Topba) bu konuda hassasiyet gösterdi. Kadna iddet konusunda stanbul Sözlemesine destek veriyor musunuz diye soruyorlar dedi. Böyle sorarsanz herkes destek verir. nsanlar dini, etnik, ideolojik, politik ya da cinsiyetine dayal olarak suçlanp cezalandrlmasn kabul eder misiniz, diye sorulsa hiç kimse kabul etmeyiz, demez. Veya siz gelininizin lezbiyen, damadnzn homoseksüel, torununuzun biseksüellik olmasn ister misini, diye konsomatrislere (bar, gazino gibi elence yerlerinde müterinin masasna çarlabilen, müteriyle birlikte yiyip içerek çalt yere kazanç salayan kadn) de sorsanz kendini rencide edilmi hisseder. Yanl yolda olan bir insan bile bunu açkça kabul etmek istemez. Kendi çocuunda, kznda, damadnda, gelininde bunu görmek istemez.

Benim ahsmda aslnda birileri AK Parti içerisindeki AKPliler tarafndan linç edilmek isteniyor

Dilipak, Birileri bir hileyle ortal ne hale getirdiler. Onu yürüyüü diyerek utanma diye pankart açyorlar. Feministiz, faz, i...yiz diye sokaa dökülebiliyorlar. Bunlar kastetmek için bu fae ve türevleri kelimesini kullanyorum beni linç etmeye kalkyorlar, iftira ediyorlar. nanmamalar gerekmez miydi? Bu ayette Hazreti Aye için sorulan bir sorudur. Bana niye sormadnz? Bana sormanza gerek yok. Zaten bu tartma troller üzerinde 3 gün sonra balaynca ben Recep Tayyip Erdoana mektup gönderdim. Arkasndan medyadaki tetikçiler çok iyi oldu, kimin kim olduunu örenmi olduk. Benim ahsmda aslnda birileri AK Parti içerisindeki AKPliler tarafndan linç edilmek isteniyor. eklinde konutu.

Gerçek ortaya çktnda birilerinin yüzü kzaracak, özür dileyecekler

Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Erdoannn Ömerler aryoruz sözüne atfta bulunan Dilipak, Hutbede Hazreti Ömeri susturan kadna bir ey olmamt. Ben birilerini eletirmeye kalknca birden birileri ayaa kalkt. Hani Recep Tayyip Erdoan iffetsizlie, ahlakszla, erefsizlie kar sonuna kadar direneceiz, herkesi de bu yolda direnmeye çaryorum diyordu. Davetine icabet ettim diye senin kapnda bekleyenler neden suratma tükürüyor? Bunun cevabn birilerinin vermesi gerekir. Benim için suç duyurusunda bulunanlarn isimlerine, ya ortalamalarna baktnzda büyük çounluu kzm yanda insanlar. imdi bana bunu yapyorlar. Beni üzen bu! Benim kimseye özür borcum yok. Özür dilemesi gerekenler onlar. Bir yandan kendi kardelerimin bu haline üzülüyorum bir yandan da AK parti gibi koskoca bir parti bu duruma nasl geldi diye düünüyorum. Evet, bekliyorum! Bu suç duyurularn geri çekecekler. çünkü gerçek ortaya çktnda birilerinin yüzü kzaracak, özür dileyecekler.

Ana Sayfaya Git