Annelerin şefkat eli

İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları Eğitim Birimi üyesi 150'yi aşkın anne, yaşamlarını aileleriyle kendileri için hazırlanan çadır ve konteyner kentlerde sürdüren Suriyeli çocukları ısıtmak için bere, eldiven, atkı, kazak ve yelek örüyor

Haberler 20.01.2021 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazl anneler, çadr ve konteyner kentlerde yaamn sürdüren Suriyeli çocuklar için bere, eldiven, atk, kazak ve yelek örüyor.

Elaz nsani Yardm Dernei Kadn Kollar Eitim Birimi, ülkelerinde ve Türkiyede kamplarda ve çadrkentlerde yaayan Suriyelilere yönelik K Üütür, yilik Istr sloganyla kampanya balatt.

Kampanyaya destek veren kadnlar dernek binasnda çocuklar için örgü örüyor.

Baz kadnlar ise yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgn nedeniyle bu kampanyaya evlerinde ördükleri ürünlerle destek veriyor.

Yaklak iki ay süren kampanya kapsamnda hazrlanan el ii ürünler hem Suriyede hem de Türkiyedeki 1000 çocuu stacak.

Kampanya dorultusunda hayrseverlerin balad klk giysiler ailelere datlacak.

BU KAMPANYA LE KARDELERMZN YARALARINA MERHEM OLACAIZ

nsani Yardm Dernei Kadn Kollar Eitim Birimi Bakan Fikriye Taköprü, kamplarda yaayan Suriyeli ailelere destek olmak için kampanya balattklarn söyledi.

imdiye kadar el emei, göz nuru ile hazrlanan 600ün üzerinde ürünümüz var. Bunun says artacak. Hayrseverlerin balad ayakkab, mont ve battaniyeleri de kamplarda kalan ihtiyaç sahiplerine göndereceiz. diyen Taköprü, yaklak 150 gönüllünün kampanyaya destek verdiini belirtti.

Taköprü, Anneler çocuklarna verdikleri efkati ve sevgiyi ilmek ilmek bu ürünlere de yanstt. Bu sadece bir yardm deil ayn zamanda onlara vereceimiz umudun addr. Bu ürünlerden 1000in üzerinde ihtiyaç sahibi faydalanacak. Bu kampanya ile kardelerimizin yaralarna merhem olacaz. dedi.

Tamamlanan ürünlerin hediye paketlerine konulduunu dile getiren Taköprü, ürünleri ksa sürede Suriyeli ailelere ulatracaklarn kaydetti.

HUMMALI BR çALIMA çERSNDEYZ

Kampanyaya destek veren gönüllülerden Melike Dinçer, yaklak 8 yldr gönüllü olarak iyilik hareketlerinde yer aldn belirtti.

Bu yl da Suriyeli çocuklar stmak için mücadele verdiini anlatan Dinçer, htiyaç sahibi çocuklarmz için hummal bir çalma içerisindeyiz. yilik için toplandk. htiyaç sahibi kardelerimize yadm edebilmek için canla bala çalyoruz. çünkü onlarn bizlerin hem sevgisine hem de desteine ihtiyac var. diye konutu.

çALIMALARA GÖNÜLDEN DESTEK VERYORUM

Ceylan Özen, bu çalmaya destek sunduunu anlatarak, hazrladklar ürünleri hediye paketi yaptklarn kaydetti.

Burada yaplan çalmalara gönülden destek veriyorum. çok ükür ki; böyle hayrl ilerde yer alyoruz. diyen Özen, Suriyeli çocuklarn onlara ne kadar kymet verdiklerini anlamalar için hediye paketlerini özenle hazrladklarn ifade etti.

Necla Demirelli ise kampanyay duyduu anda destek vermek istediini belirterek, Burada ihtiyaç sahibi çocuklarmza, kendi çocuklarmz düünerek örgü örüyoruz. Elimden geldii kadar onlara yardm etmek istiyorum. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git