Kasayı nehre atmışlar!

İçinde 350 bin liranın bulunduğu kasayı, paraları aldıktan sonra yakıp nehre atmışlar

Haberler 16.01.2021 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil ilçesinde içinde içilerin maa olan 350 bin lirann bulunduu 300 kiloluk kasay çalan hrszlar, paralar aldktan sonra kasay yakp nehre att. Olay gerçekletiren 6 zanldan 3ü yakalanrken, zanllardan birinin daha önce olayn gerçekletii tekstil atölyesinde çalt ortaya çkt.

Olay, geçtiimiz cumartesi günü meydana gelmiti. Bismil ilçesi Akpnar Mahallesi 312. Sokakta bulunan tiört ve tulüm atölyesine cuma gecesi saat 03.00 sralarnda maskeli ve eldivenli 4 hrsz pencereden girdi. Bayan mescidinin penceresinden içeri giren hrszlar, büroda bulunan 2 cep telefonu, 3 diz üstü bilgisayar sadaka kutusu ve içinde içilerin maa olan 350 bin lirann bulunduu 300 kiloluk kasay alarak kayplar kart. Olay gerçekletiren ahslarn yakalanmas amacyla polis ekipleri harekete geçti. Bismil lçe Emniyet Müdürlüü asayi ekiplerince ivedilikle geni çapl inceleme balatld.

ahslarn yakalanmas için 23 güvenlik kameras incelendi

çevrede bulunan 23 güvenlik kamerasn inceleyerek olay 6 ahsn gerçekletirdiini tespit eden polis ekipleri, zanllarn kimlik bilgilerini belirledi. Yaplan operasyon sonucu olay gerçekletiren 3 ahstan M.S., N.A ve A.A. bulunduklar adreslerde yakaland. ahslar çkarld adli makamlarca tutukland. Tutuklanan ahslardan M.S.nin, bahse konu tekstil atölyesinde daha önce çalan elemanlardan olduu ve hrszlk olayndan bir hafta önce iten çkt belirlendi. Olaya karan dier 3 ahsn ve yanlarnda götürdükleri paralarn yakalama çalmalar devam ettii örenildi. Yakalanan ahslarn alnan ifadeleri dorultusunda tekstil atölyesinden çalnan çelik kasann Bismil Belediyesi Fen leri Müdürlüü antiyesi civar Dicle Nehrine atld tespit edildi. makineleri yardm ile çelik kasa nehir içerisinden çkarlarak i yeri sahibine teslim edildi.

Olaya karan 3 kiinin yakalanmas için çalmalarn devam ettii örenildi.

Ana Sayfaya Git