Kazada ölmüştü

Şanlıurfa'da karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarpması sonucu üniversiteye hazırlanan Elif Bereket (18) yaşamını yitirmişti. Kazada Elif'in kardeşi Yaşar Bereket'in ise kıl payı ölümden kurtulduğu ortaya çıktı. Kazanın meydana geldiği bölgedeki esnaf ise caddede sık sık gençlerin otomobilleri ile yarış yaptıklarını ileri sürdü. Genç kızın ölümüne neden olan otomobil sürücünün yakalanması için polisin çalışması devam ediyor.

Haberler 28.01.2021 - 04:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, dün akam saatlerinde Karaköprü Mahallesinde meydana geldi. Üniversite snavlarna hazrlanan Elif Bereket ile kardei Yaar Bereket, dershaneden çkp evlerine gitmek için yolun karsna geçmek istedi. Bu srada hzla gelen iki otomobilden birisi Elif Berekete çarpt. Yanndaki kardei Yaar Bereket ise kl pay kurtuldu. çarpmann etkisiyle metrelerce havalanarak yola savrulan Elif Bereket, kaldrld hastanede yaamn yitirdi. Kaza an ise güvenlik kamerasna yansd.

YOLU YARI PSTNE çEVRDLER

Bölge esnaf, kazann meydana geldii caddede sk sk gençlerin otomobilleri ile yartn ve çok korktuklarn ileri sürdü. Caddedeki esnaftan Eyüp Sabri Alagöz, güvenlik kamerasn izledii kazada genç kzn yaamn yitirmesine çok üzüldüklerini ifade ederek, Kazay güvenlik kameras kaytlarndan izledik. Burada gençlerin bir yar yapma hevesi var. Kazann yaand yaya geçidine defalarca kasis ve tümsek yaplmasn istedik. Gençler altndaki araçlar ile birbiriyle yaryor. Genç kzn öldüü kazada da iki aracn makas att ve birbiriyle yart görülüyor. Baka üzücü olaylar yaanmamas için buraya acil önlem alnmasn istiyoruz dedi.

Elif Bereketin cenazesi Adli Tp Kurumu morgunda yaplan otopsisinin ardndan yaknlarna teslim edildi.

Genç kzn ölümüne neden olan otomobil sürücünün yakalanmas için polisin çalmas devam ediyor.

Ana Sayfaya Git