Öğretmen denizde ölü bulunmuştu!

Antalya'da denizde cesedi bulunan edebiyat öğretmeni Hamza Yılmaz (28) memleketi Batman'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Yılmaz'ın amcası Bayram Yılmaz, "14 Kasım'dan beri ulaşamadığımız yeğenimin kimseyle sorunu yoktu. Olayın aydınlatılmasını istiyoruz" dedi.

Haberler 07.12.2021 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Konyaalt Caddesindeki Yavuz Özcan Parknn falezler ksmndan yaklak 50 metre açklarda önceki akam meydana geldi. Deniz üzerinde bir kiiyi hareketsiz olarak görenler, durumu 112ye bildirdi. hbarn ardndan bölgeye deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri yönlendirildi. Bölgede arama yapan sahil güvenlik ekipleri, bir süre sonra deniz üzerinde bir erkee ulat. Bota alnan kii, yat limanna çkarld. Burada salk çalanlar tarafndan kontrolü yaplan kiinin, hayatn kaybettii belirlendi. Ölen kiinin üzerinden, Hamza Ylmaz adna öretmen kimlii çkt. rnakn Silopi ilçesinde bir ortaokulda edebiyat öretmenlii yapt tespit edilen Ylmazn, otobüsle Ankaradan Antalyaya geldii belirlendi.

Ylmaz, memleketi Batmanda dün gece gözyalar arasnda topraa verildi. 14 Kasmdan beri haber alamadklar yeeni Hamzann Antalyaya gittii günün akamnda denizde cansz bedeninin bulunmasnn okunu üzerinden atamadklarn belirten amca Bayram Ylmaz, 14 Kasm tarihinden beri ailece kendisine ulaamyorduk. Cep telefonu kapalyd. Annesi kaybolduunu ilgili mercilere de bildirmiti. Bir yldr rnakn Silopi ilçesinde ortaokulda Türkçe öretmeniydi. Kimseyle alp veremedii yoktu diye konutu.

OLAYIN OKUNDAYIZ

Ylmaz, olayn okunu üzerlerinden atamadklarn belirterek, Ne diyeceimizi bilemiyoruz. Yeenimi gece yars Batmanda topraa verdik. Adli tpta yaplan ilk aratrmada da herhangi bir darp izi bulunmad. Cebinde Ankara-Antalya bileti çkt. Cep telefonu incelemeye alnd. Mobese kaytlar da inceleniyor. 5 kardetiler. Baarl bir eitimciydi. Kimseyle herhangi bir husumeti de yoktu. O bölgede tüm mobeselerin incelenmesini bekliyoruz. Olay ancak böyle aydnlanr. Manisada oturuyorum. Olay duyar duymaz Antalyaya gittim. Otogardaki bilet olayn çözen ilgili merciler, olayda üpheli bir durum varsa aydnlatrlar dedi.

Ana Sayfaya Git