Yürekleri sızlatan kaza!

Cizre'de feci kaza: Kamyonun altında kalan 2 kardeşten biri feci şekilde can verdi, diğeri ağır yaralandı

Haberler 08.08.2020 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Cizre ilçesinde, kamyonun çarpt iki kardeten biri feci ekilde can verdi, dieri de ar yaraland. Hayatn kaybeden 4 yandaki çocuktan geriye terlii, apkas ve marketten yeni ald di frças kald.

Olay, dil ve Gülen caddelerinin kesitii bölgede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre F.K. idaresindeki 73 DR 714 plakal kamyon Gülen Caddesinden dil Caddesine geçi yapt srada kardan karya geçmeye çalan Muhammed ve Fatma Durman kardelere çarpt. çarpmann etkisi ile kamyonun altnda kalp feci ekilde ezilen kardelerden 4 yandaki Muhammed Durman olay yerinde hayatn kaybederken, ablas Fatma Durman ar yaraland. Kazay görenlerin haber vermesi ile olay yerine 112 acil salk ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ar yaralanan Fatma Durman olay yerinde yaplan ilk müdahalesinin ardndan ambulansla Cizre Devlet Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd. Kamyon Sürücüsü F.K ifadesi alnmak üzere gözaltna alnd.

TERL, APKASI VE D FIRçASI KALDI

Kamyonun çarpp ezerek ölümüne neden olduu 4 yandaki Muhammedden geriye terlii, apkas ve marketten yeni ald di frças kald. Kaza haberinin duyulmas ile birlikte olay yerine akn eden Durman ailesi küçük çocuun cansz bedenini görünce sinir krizleri geçirdi. Kürtçe atlar yakarak ölen çocuklar için gözya döken acl aile bireylerini olay yerinde polis ve vatandalar teselli etmeye çalt. Küçük çocuun cansz bedeni, otopsi yaplmak üzere hastaneye kaldrld.

Cizre Kaymakam Vekili Can Kazm Kuruca, Cizre Devlet Hastanesine gelerek hem yaralnn son durumu ile ilgili görevlilerden bilgi ald hem de morg önünde bekleyen Durman ailesini ziyaret edip basal dileinde bulundu.

Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

Ana Sayfaya Git