Ağabeyi, evlenen kardeşine 5 adet akıllı telefon taktı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Ertaş ve Ece aşiretinin düğününde gelin ile damada 100 bin lira değerinde altın ve on binlerce lira takıldı. Düğünde en çok dikkat çeken konu ise ağabeyi tarafından damada 50 bin lirayı bulan 5 adet son model akıllı telefon takılması oldu.

Haberler 21.08.2019 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Kzltepe ilçesinde dünya evine giren smail Erta ve Gülah Ecenin düününde geline taklan 100 bin liralk taknn yerine damadn telefoncu olan aabeyinin kardeine takt son model telefonlar konuuldu. Dünya evine giren çiftin düününe katlan binlerce kii saatlerce halaylarla elenirken daha sonra tak merasimine geçildi. Tak merasiminde davetliler geline damada altn ve para takarken, damadn aabeyinin düün hediyesi ise görenleri akna çevirdi. Damadn aabeyi Mehmet Erta, kardeine piyasa deeri toplamda 50 bin liray bulan 5 adet son model telefon takt. Aabeyinin taks karsnda akna dönen damat smail Erta, çok mutluyum uanda, telefondan hiç haberim yoktu, böyle bir hediye beklemiyordum. yi oldu, güzel oldu artk eimle beraber kullanrz dedi.

Gelin Gülah Ece ise, leri gerei herhalde onu uygun gördüler. Böyle bir hediye hiç beklemiyordum diye konutu.

Kardeine akll telefon hediye eden Mehmet Erta da, Canm kardeimin düünü, son düünümüz. Kardeime 5 tane son model akll telefon taktm. Hayrl olsun mutluluklar dilerim eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git