Ağrı (Hamur Tutak) kaza da hayatını kaybedenlerin isimleri açıklandı

Ağrı'daki kaza da hayatını kaybedenlerin kimliklerinin belirlenme çalışmaları devam ediyor. Ağrı'da geçiğimiz gün TIR'ın içinde bulunan vincin otobüsün üstüne devrilmesi şeklinde meydana gelen kaza da 8 kişi yaşamını yitirmiş ve çok sayıda da yaralı kaydediLmişti.

Haberler 15.08.2017 - 14:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ardaki kaza da hayatn kaybedenlerin kimliklerinin belirlenme çalmalar devam ediyor. Arda geçiimiz gün TIRn içinde bulunan vincin otobüsün üstüne devrilmesi eklinde meydana gelen kaza da 8 kii yaamn yitirmi ve çok sayda da yaral kaydediLmiti. Arda kaza da hayatn kaybedenlerden 6snn isimleri açkland.

Hüseyin Tnin (43) kulland 63 K 3279 plakal trn dorsesi üzerindeki i makinesinin Ar-Van karayolunun Tutak ilçesi mevkisindeki virajda düerek kar yönden gelen Salih Oyar yönetimindeki 65 ET 520 plakal midibüse çarpmas sonucu 8 kiinin öldüü, 14 kiinin de yaraland kazaya ilikin soruturma sürüyor.

Yaplan çalmalar sonucu kazada midibüste hayatn kaybeden 8 kiiden 6snn brahim din, Halis din, Süleyman Gökta, Ahmet Gökta, Faruk çayan Ylmaz ve Sehat Ersü olduu belirlendi.

Kazann ardndan dorsesini olay yerinde brakt tr alarak kaçp daha sonra jandarmaya teslim olan sürücü Hüseyin Tnin de Hamur lçe Jandarma Komutanlndaki ilemleri sürüyor.

HAYATINI KAYBEDENLERN SMLER

Kazada, brahim din, Halis din, Süleyman Gökta, Ahmet Gökta, Faruk çayan Ylmaz ve Sehat Ersünün yan sra midibüs sürücüsü Salih Oyar olay yerinde, ayn araçtaki Fatih Nazlgül ise Vana sevk edilirken yolda ölmü, 14 kii de yaralanmt.

Ana Sayfaya Git