Aşçıoğlu, TFF Yönetim Kurulu Başkanlığı istifa açıklamasını TFF'ye sundu

Yaşar Aşçıoğlu TFF'deki tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. Aşçıoğlu konu ile alakalı yaptığı açıklamasında Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Haberler 08.06.2017 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaar Açolu TFFdeki tüm görevlerinden istifa ettiini açklad. Açolu konu ile alakal yapt açklamasnda Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelii ve tüm görevlerinden istifa ettiini açklad.

Açolu, TFF Yönetim Kurulu Bakanlna gönderdii istifa dilekçesini de kamuoyuyla paylat.

Açolu dilekçesinde TFF Genel Kurul Üyelerinin teveccühüyle TFF Yönetim Kurulu Üyeliine seçilerek görevime, Türk futboluna hizmet etmek arzusu ve azmi ile baladm. Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olmam sebebiyle inaat sektöründeki birikimimi spor camiasna aktarma ve tesislemede devrim yaratma fikirlerimi TFF Bakanna aktardmda, görev akm kran bir tavrla karlandm. eklinde görülerini aktard.

Yönetimde sorumlu olduu görevi yapmasnn engellendiini savunan Açolu, u deerlendirmede bulundu:

Türkiyeyi tesisler noktasnda bir yere tamak arzusunu ilettiimde anlalmaz bir ekilde önümü kesen, görevimi yapmam hususunda bana engeller çkartan mevcut Bakan, TFF içinde gördüüm aksaklklar ve yanllar dile getirdiimde, tarihinde görülmemi hukuki mesnedi olmayan, TFFnin manevi ahsiyetini küçültecek gerekçelerle beni yarglama yetkisi olmayan Disiplin Kuruluna sevk etmitir.

Kurullara kendi maal hukukçularn yerletiren Bakan, kurullardaki bütün hukukçu üyelerden istifa dilekçelerini toplayarak istifa tehdidiyle talimatlara aykr, adaletten yoksun yanl kararlar çkmasn salamtr. Elindeki disiplin sopasyla yönetimsel anlamda kendisine itiraz eden herkese kurullar araclyla verdirdii ar ve hukuksuz cezalarla susturmaya çalan Bakann sergiledii zafiyet ve eyyamc tavrlar yüzünden Türk futbolunun geldii nokta ortadadr.

Ana Sayfaya Git