Abdullah Gül babasının cenazesinde yalnız bırakmayanlara konuştu

Abdullah Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül geçtiğimiz gün defnedildi. Kayseri'de kurulan taziye çadırında Abdullah Gül açıklama yaptı.

Haberler 09.05.2017 - 19:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

11. Cumhurbakan Abdullah Gül, vefat eden babas içn Kayseride kurulan taziye çadrnda babasnn cenazesine gelen ve yalnz brakmayan herkese teekkür etti.

Taziye çadrnda okunan Kuran- Kerim ve dualar dinleyen Abdullah Gül, basalna gelenlerin tek tek elini skarak teekkür etti. Abdullah Gül, burada yapt açklamada unlar söyledi:

Böyle acl günümüzde bizleri yalnz brakmayan dostlarmza, bütün herkese çok teekkür ederim. Bata sayn Cumhurbakan, Meclis Bakan, Babakan, ana muhalefet partisinin genel bakan, dier parti bakanlarmz, bakanlarmz, milletvekillerimiz, eski ve yeni siyaset hayatndaki bütün arkadalarmz, belediye bakanlarmz hepsi zahmet ettiler. lerini güçlerini brakp uzaktan- yakndan hep geldiler. Bütün ailem adna hepsine çok teekkür ederim. Cenab- Allah bütün hepimizin geçmilerine rahmet eylesin, mekanlarn cennet etsin. Geride kalanlarna da hep salk, shhat, afiyet dilerim. Basn mensuplar arkadalarma, sizlere de çok teekkür ederim, sa olun. dünyasndan iini, gücünü brakp gelen arkadalarmz oldu. Yine basn, kültür hayatndan, spor hayatndan bir çok arkadamz geldi. Tabii hemerilerimiz, babamn arkadalar, dostlar, akrabalar, hepimizin gönüldalarmza, hepsine çok çok teekkür ederim. Babamzn hayat tarz, bize vasiyettir.

Ana Sayfaya Git