Acı haberler peş peşe geldi!

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, serinlemek için Atatürk Barajı Gölü'ne giren Suriye uyruklu Muhammed Ayod (15) boğularak yaşamını yitirdi. 1 kişi ise vatandaşlar tarafından kurtarılarak, hastaneye kaldırıldı. Kahramanmaraş'ta da Muhammet Uykun (15), serinlemek için girdiği baraj gölünde boğuldu. Öte yandan yurdun birçok bölgesinden peş peşe üzücü haberler geldi.

Haberler 06.07.2020 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Bozova ilçesinde, serinlemek için Atatürk Baraj Gölüne giren Suriye uyruklu Muhammed Ayod (15) boularak yaamn yitirdi. 1 kii ise vatandalar tarafndan kurtarlarak, hastaneye kaldrld. Kahramanmarata da Muhammet Uykun (15), serinlemek için girdii baraj gölünde bouldu. Dalgçlar tarafndan çkarld kyda kalp masajyla hayata dönen Uykun, götürüldüü hastanede kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Öte yandan yurdun birçok bölgesinden pe pee üzücü haberler geldi.

Kayserinin Özvatan ilçesinde ise serinlemek için Kzlrmak Nehrine giren çaatay aml (18) suda kayboldu. amlnn bulunmas için çalma balatld.

Olay, öleden sonra çatak Sosyal Tesisleri kysnda meydana geldi. Serinlemek için Atatürk Baraj Gölüne giren Suriye uyruklu Muhammed Ayod ve ismi örenilmeyen 1 kii, bir süre sonra gözden kayboldu. Gençlerin gözden kaybolduunu görenler durumu jandarma ve salk ekiplerine haber verdi. Ekipler gelene kadar ise vatandalar ismi örenilemeyen kiiyi kurtararak sudan çkard. Kurtarlan kii, Bozova Devlet Hastanesine kaldrld.

hbarla gelen su alt arama polisleri ise Ayodun cansz bedenine ulat. Ayodun cesedi otopsi için anlurfa Adli Tp Kurumunun morguna götürüldü. Olayla ilgili soruturma balatld.

BARAJ GÖLÜNDE KAYBOLAN GENç, KALP MASAJINA RAMEN KURTARILAMADI

Kahramanmarata Muhammet Uykun (15), serinlemek için girdii baraj gölünde bouldu. Dalgçlar tarafndan çkarld kyda kalp masajyla hayata dönen Uykun, götürüldüü hastanede kurtarlamayarak hayatn kaybetti.

Olay, öle saatlerinde Klavuzlu Mahallesindeki Klavuz Barajnda meydana geldi. ddiaya göre Muhammet Uykun, arkadalar ile birlikte serinlemek için baraja girdi. Uykun bir süre sonra gözden kayboldu. Arkadalarnn ihbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, salk ve polis ekipleri sevk edildi. Yaklak yarm saatlik bir çalmann sonunda Muhammet Uykun barajdan çkard.

KIYIDA HAYATA DÖNDÜ, HASTANEDE ÖLDÜ

Hemen baraj kenarna getirilen Muhammet Uykuna ekipler müdahale etti. Yaplan kalp masaj sonucu hayata dönen Uykun, hemen ambulansla hastaneye götürüldü. Uykun, burada yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Olaya ilikin soruturma balatld.

SERNLEMEK çN GRD KIZILIRMAKTA KAYBOLDU

Kayserinin Özvatan ilçesinde, serinlemek için Kzlrmak Nehrine giren çaatay aml (18) suda kayboldu. amlnn bulunmas için çalma balatld.

Olay, öle saatlerinde Özvatandaki Kzlrmak Nehrinde yaand. Kayseride oturan çaatay aml, 8 arkadayla birlikte balk tutmak için Kermelik Mahallesinde bulunan Kzlrmaka geldi. Burada balk tutan aml, scaktan bunalnca serinlemek için suya girdi. aml bir süren sonra suda kayboldu. Arkadalarnn ihbar üzerine olay yerine jandarma, UMKE, AFAD ve salk ekibi sevk edildi. aml için arama ve kurtarma çalmas balatld.

çalmalara, Konyadan gelecek özel ekibin de katlmas bekleniyor. Öte yandan amlnn 8 arkada ifadeleri alnmak üzere lçe jandarma Komutanlna götürüldü.

Ana Sayfaya Git