Acı olay!

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşayan ve koronavirüs tedavisi gören Şehriban Karabulut (45) hayatını kaybetti. Şehriban Karabulut'un annesi Fadime (67) ve kardeşleri Murat (37) ile Selda Karabulut (40) da koronavirüs nedeniyle geçen günlerde hayatını kaybetmişti.

Haberler 30.11.2020 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tarsusta yaayan i insan Murat Karabulut, rahatszlanmas üzerine hastaneye kaldrld. Tedaviye alnan ve Covid-19 testi pozitif çkan Karabulutun annesi Fadime Karabulut ile kz kardei Selda Karabuluta da test yapld. Testleri pozitif çkan anne-kz da durumlar arlanca hastaneye kaldrld.

ÖLÜMLER PE PEE GELD

Tarsus Devlet Hastanesinde tedaviye alnan Murat Karabulut, 14 Kasmda hayatn kaybetti. Mersin ehir Hastanesinde tedavi gören anne Fadime Karabulut da olundan 2 gün sonra öldü. Sivasllar Derneinde yönetici olan Selda Karabulut ise 24 Kasmda ayn hastanede hayatn kaybetti. Anne, olu ve kz ayn mezarlkta yan yana topraa verildi.

Murat Karabulutun ablas olan ve Mersin ehir Eitim ve Aratrma Hastanesinde koronavirüs tedavisi gören ehriban Karabulut da hayatn kaybetti. ehriban Karabulutun ölümüyle, ayn aileden koronavirüs nedeniyle ölenlerin says 4e çkt.

ÜZÜNTÜDEN BEBEN KAYBETT

Eini, kaynvalidesini ve 2 görümcesini kaybeden Murat Karabulutun ei 7 aylk hamile Buket Karabulut, yaad stres ve üzüntü nedeniyle geçen günlerde bebeini kaybetmiti.

Ana Sayfaya Git