'Açlık grevi yapanlar DHKP-C'li olduklarını itiraf ettiler'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açlık grevi konusunda açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz gün tutuklanan kişiler hakkında açıklama yapan Soylu, DHKP-C'li olduklarını itiraf ettiklerini söyledi. Kendisine sorulan soru da 'DHKPC'li olduklarını itiraf ettiler mi?' sorusu oldu.

Haberler 25.05.2017 - 13:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylu, açlk grevi konusunda açklamalarda bulundu. Geçtiimiz gün tutuklanan kiiler hakknda açklama yapan Soylu, DHKP-Cli olduklarn itiraf ettiklerini söyledi. Kendisine sorulan soru da DHKPCli olduklarn itiraf ettiler mi? sorusu oldu.

çileri Bakan Soyludan açlk grevi açklamas: O kiilerin DHKP-C üyesi olduklarn söylediler miçileri Bakan Süleyman Soylu: Baz vekillerin iki öün arasnda verdii komik açlk destei de varKasm ayndan bu yana açlk grevine destek verenler o kiilerin DHKP-C üyesi olduklarn söylediler miBiz çocuklarmz terörist olarak eitsinler diye okula göndermiyoruz

çileri Bakan Süleyman Soylu, Kasm ayndan bu yana açlk grevine destek verenler o kiilerin DHKP-C üyesi olduklarn söylediler mi dedi.çileri Bakan Süleyman Soylu, Vilayetler Evinde düzenlenen Vilayetler Hizmet Birlii Genel Kurulu açlnda konutu.

Ana Sayfaya Git