Adıyaman Kahta'da iftar gerginliği!

Adıyaman Kahta'da son dakika yaşanan gerginlik gündeme taşındı. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve milletvekillerinin de katıldığı iftar programında, aralarında husumet bulunan ailelerin de dahil olduğu ve burada aralaında gerginlik çıktığı ve çıkan kavgada da 5 kişinin yaralandığı açıklandı.

Haberler 12.06.2017 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyaman Kahtada son dakika yaanan gerginlik gündeme tand. TBMM Bakanvekili Ahmet Aydn ve milletvekillerinin de katld iftar programnda, aralarnda husumet bulunan ailelerin de dahil olduu ve burada aralanda gerginlik çkt ve çkan kavgada da 5 kiinin yaraland açkland.

Kahta ilçesinde bir düün salonunda Gaziosmanpaa, Sultangazi, Arnavutköy Adyamanllar Dernei (GADER) ve Kahta ilçe Belediyesi tarafndan düzenlenen iftar programnda aralarnda önceden husumet bulunan iki aile arasnda tartma çkt. Tartma ksa sürede kavgaya dönütü. Sandalye, tekme ve yumruklarn uçutuu kavgada ilk belirlemelere göre 5 kii yaraland. Polisin araya girmesiyle taraflar ayrlrken, 112 ekiplerince yaplan ilk müdahalenin ardndan ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesine kaldrlan yarallardan 1inin durumunun ar olduu örenildi.

Ana Sayfaya Git