Adaletin bu mu dünya!

Otomobilin çarpmasıyla ölümden dönen kadına 13 bin TL'lik hasar faturası gönderildi

Haberler 11.03.2021 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingölden Malatyaya hastanede tedavi gören einin yanna giderken bir otomobilin çarpmas sonucu ölümden dönen kadna, sigorta irketi tarafndan 13 bin 227 TLlik hasar faturas gönderildi.

Kaza, 9 Haziran 2020de Malatyann çamurlu Mahallesi Kanyon Caddesi Hastane Kava meydana geldi. Bingölün çavular köyünde yaayan 3 çocuk annesi Emine Eles (41), 2012de siroz hastal nedeniyle karacier nakli olan ve Malatyada tedavi gören ei Yüksel Elesin yanna gitmek için bu ehre gitti. Malatyada araçtan inen Elese, kavakta yolun karsna geçtii srada bir otomobil çarpt. Güvenlik kamerasna da yansyan kazada yaralanan, bacana ve leen kemiine pilatin taklan Eles, tedavisi sürerken bir ok daha yaad. Sürücü hakknda takipsizlik karar çkarken, kar tarafn sigorta irketi Elesten 13 bin 227 liralk hasar masraf talep etti. Kocas hasta olan, kendisi de kaza geçirdii için çalamaz durumda olan çift, cezann bir ekilde iptal edilmesini ve kendilerine destek olunmasn istedi.

KAZAMI UNUTTUM AMA BU CEZA BANA GELD DÜNYAM YIKILDI

Eles, Eim hasta olduu için çalamyor, ben de böyle oldum. 3 tane örenci okutuyorum. Yani bu durumun ele alnmasn rica ediyorum Kaza geçirdim, bütün suç bana verildi. Ben bir ay sonra bavurdum mahkemeye. Sanki ben gidip adamn arabasna zarar vermiim gibi. ki kez benim dünyam bama ykld dedi.

HEM CANIMDAN HEM MALIMDAN OLDUM

Kendisine gelen 13 bin TLlik ceza ile ikinci kez dünyasnn bana ykldn aktaran Eles, Ben bunu ödeyemem ki, çalanm yok. Ayda bir tedavi görüyor, ben de ayn ekilde. Adalet yerini bulsun. Bunu o kadar avukatlara gösteriyorum ki o kadar bilirkiilere de dantk ettik, yüzde 50 benim, yüzde 50 onunken, yüzde yüz bana hata verildi. Ben hem canmdan oldum hem malmdan oldum ama benim gelirim yokifadelerini kulland.

2012de karacier nakli olan ve yüzde 70 ar engeli bulunan Yüksel Eles ise Ben de sürekli stent deitiriyorum. Eimle birlikte hastanede kaldk baya zaman. Bir hafta kadar önce bize bir ceza geldi. Eime çarpan araba kaskoda arabasn yaptrm 13 bin küsur gibi ceza geldi. Biz hem madur olduk hem kaza geçirdik. Yayaya araba çarpm, adamn arabasn biz mi yapalm imdi ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git